ته‌چین؛

طرز تهیه خورش مرغ باقالی پلو با مرغ

کد خبر: ۹۰۰۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 23 May 2019
تعداد بازدید : 47165
کد خبر: ۹۰۰۷۰۹
|
۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 23 May 2019
|
57899 بازدید
|
۱
بازدید 57899
۱
«باقالی پلو / باقالا پلو» یکی از غذاهایی است که همانگونه که از عنوان آن برمی‌آید ترکیبی از باقالا و پلو است و با مرغ، گوشت ماهیچه و بعضاً ماهی، سرو می‌شود. پیش از این طرز تهیه سریع برنج باقالی پلو را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه خورش مرغِ باقالی پلو با مرغ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
نمک یادت رفت
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟