ته چین؛

بهترین ترفند برشته کردن نان برگر

کد خبر: ۹۱۳۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 24 July 2019
تعداد بازدید : 3702
کد خبر: ۹۱۳۲۴۶
|
۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 24 July 2019
|
17048 بازدید
بازدید 17048
هرچند می‌توان نان برگر را بدون انجام کار دیگری مصرف کرد اما برشته کردن آن باعث می‌شود تازگی و رطوبت اولیه آن تا حدودی به نان برگردد. برشته کردن معمولی باعث می‌شود که بیرون نان تا حدی خشک و شکننده شود ولی در این روش می‌توانید نان‌های نرم و تازه‌ای به دست بیاورید. بهترین روش برشته کردن نان برگر را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟