ته‌چین؛

چگونه یک شعله وک بسازیم؟

کد خبر: ۹۱۴۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 28 July 2019
تعداد بازدید : 1612
کد خبر: ۹۱۴۲۰۵
|
۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 28 July 2019
|
8101 بازدید
بازدید 8101
آشپزی با تابه‌های وک کار لذت بخشی است، راحتی هم زدن غذا، صدای جلزو ولز آن و پرتاب کردن غذا حس سرآشپز بودن را به شما می‌دهد، فقط یک مشکل کوچک وجود دارد، انحنای خاص تابه‌های وک و نحوه پخش حرارت شعله‌های معمولی گاز باعث می‌شوند مقدار زیادی از حرارت شما هدر برود. در این ویدیو نشان داده می‌شود که چطور با استفاده از یک کاسه استیل و ابزار ساده یک شعله مخصوص وک بسازید، طوری که تمام حرارت را روی تابه شما متمرکز کند.
اشتراک گذاری