مواد لازم:
سه عدد تخممرغ بزرگ
یک چهارم پیمانه (60 گرم) شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
دو و نیم پیمانه (600 میلیلیتر) شیر کامل
یک عدد نان باگت فرانسوی
دو قاشق غذاخوری کره بدون نمک
شکر پودر شده
نان تست فرانسوی را میتوان با برش باگت فرانسوی تهیه کرد ولی برای اینکه بهترین طعم را برای این نان ایجاد کنید روشهایی برای آماده کردن باگت و تست کردن آن وجود دارد که یکی از آنها را میتوانید در این ویدیو ببینید. در این روش با خیساندن نان در مخلوط تخم مرغ و قرار دادن آن در فر نان به بهترین شکل تست میشود.