ته چین؛

طرز تهیه نان تست فرانسوی

کد خبر: ۹۱۴۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 30 July 2019
تعداد بازدید : 3448
کد خبر: ۹۱۴۷۵۸
|
۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 30 July 2019
|
11217 بازدید

مواد لازم:
سه عدد تخم‌مرغ بزرگ
یک چهارم پیمانه (60 گرم) شکر
نصف قاشق چای‌خوری وانیل
دو و نیم پیمانه (600 میلی‌لیتر) شیر کامل
یک عدد نان باگت فرانسوی
دو قاشق غذاخوری کره بدون نمک
شکر پودر شده

 

بازدید 11217
نان تست فرانسوی را می‌توان با برش باگت فرانسوی تهیه کرد ولی برای اینکه بهترین طعم را برای این نان ایجاد کنید روش‌هایی برای آماده کردن باگت و تست کردن آن وجود دارد که یکی از آن‌ها را می‌توانید در این ویدیو ببینید. در این روش با خیساندن نان در مخلوط تخم مرغ و قرار دادن آن در فر نان به بهترین شکل تست می‌شود.
اشتراک گذاری