ته چین؛

روش فرآوری کنسرو ماهی تن

کد خبر: ۹۲۷۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 02 October 2019
تعداد بازدید : 3643
کد خبر: ۹۲۷۰۰۰
|
۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 02 October 2019
|
10289 بازدید
بازدید 10289
کنسرو ماهی تن که در اشتباه مصطلح تن ماهی نیز خوانده می‌شود، یکی از پرمصرف‌ترین کنسروها در ایران است. برخی این کنسرو را گرم می‌کنند و مصرف می‌کنند اما می‌توان با افزودنی‌هایی کنسرو ماهی تن را فرآوری کرد و ارتقاء داد. اکنون این روش ارتقای کنسرو ماهی متن را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟