ته چین؛

تکنیک روشن کردن دوباره زغال روی گریل

کد خبر: ۹۳۱۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 23 October 2019
تعداد بازدید : 1731
کد خبر: ۹۳۱۹۱۰
|
۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 23 October 2019
|
9731 بازدید
بازدید 9731
اتفاقی که ممکن است تجربه گریل کردن هرکسی را خراب کند خاموش شدن زغال‌ها پیش از اتمام پخت گوشت و سبزیجات است. جایگزین کردن زغال در این شرایط بدون استفاده از تنوره باعث می‌شود که گوشت طعم آتش زنه بگیرد و حرارت نامناسب باعث سوختن آن شود. تنوره ابزاری است برای آماده کردن زغال که روش کار با آن را می‌توانید در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟