ته چین؛

تکنیک روشن کردن دوباره زغال روی گریل

کد خبر: ۹۳۱۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 23 October 2019
تعداد بازدید : 1728
کد خبر: ۹۳۱۹۱۰
|
۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 23 October 2019
|
9654 بازدید
بازدید 9654
اتفاقی که ممکن است تجربه گریل کردن هرکسی را خراب کند خاموش شدن زغال‌ها پیش از اتمام پخت گوشت و سبزیجات است. جایگزین کردن زغال در این شرایط بدون استفاده از تنوره باعث می‌شود که گوشت طعم آتش زنه بگیرد و حرارت نامناسب باعث سوختن آن شود. تنوره ابزاری است برای آماده کردن زغال که روش کار با آن را می‌توانید در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری