ته چین؛

طرز تهیه خورش قیمه اردبیلی

کد خبر: ۹۴۱۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 07 December 2019
تعداد بازدید : 17609
کد خبر: ۹۴۱۶۲۴
|
۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 07 December 2019
|
36318 بازدید
بازدید 36318
قیمه اردبیلی یکی از خورش‌های خوش‌طعم اردبیل است که در آن به جای سیب زمینی از آلو استفاده می‌شود و طعم آن به ملسی می‌زند. طرز تهیه این خورش خوشمزه را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟