ته چین؛

طرز تهیه خورش قیمه اردبیلی

کد خبر: ۹۴۱۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 07 December 2019
تعداد بازدید : 17611
کد خبر: ۹۴۱۶۲۴
|
۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 07 December 2019
|
36462 بازدید
بازدید 36462
قیمه اردبیلی یکی از خورش‌های خوش‌طعم اردبیل است که در آن به جای سیب زمینی از آلو استفاده می‌شود و طعم آن به ملسی می‌زند. طرز تهیه این خورش خوشمزه را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟