ته چین؛

دستور پخت قنبرپلو

کد خبر: ۹۴۹۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰ 08 January 2020
تعداد بازدید : 14125
کد خبر: ۹۴۹۸۴۴
|
۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰ 08 January 2020
|
44013 بازدید
بازدید 44013
قنبرپلو نام یکی از غذاهای شیرازی است که طرفداران خاص خود را دارد و ترکیبی از گوشت، نخودچی گل، مغز گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار، پیاز، زردچوبه، نمک، برنج و روغن را شامل می‌شود. طرز تهیه این غذا را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری