ته چین؛

طرز تهیه قلیه بادمجان

کد خبر: ۹۵۰۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸ 11 January 2020
تعداد بازدید : 4752
کد خبر: ۹۵۰۷۶۰
|
۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸ 11 January 2020
|
14654 بازدید
|
۱
بازدید 14654
۱
قلیه بادمجان رو به عنوان یه غذای گیلانی میشناسند اما این غذا در نقاط مختلف به شیوه‌های مختلف تهیه می‌شود. اکنون طرز تهیه قلیه بادمجان را به شیوه مرسوم فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۲
این رو با نون باید خورد یا برنج؟
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟