ته چین؛

طرز تهیه کمه جوش

کد خبر: ۹۵۱۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 18 January 2020
تعداد بازدید : 2384
کد خبر: ۹۵۱۹۲۱
|
۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 18 January 2020
|
9967 بازدید
|
۲
بازدید 9967
۲
«کمه جوش» یکی از غذاهای خراسان است و گفته می‌شود ریشه آن به سبزوار بازمی‌گردد. طرز تهیه این غذای سنتی را که طعمی نزدیک به کله جوش یا کاله جوش دارد را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
سعيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
عشق است سبزوار.....شهر لاكچري خراسان........عشق است كمه جوش!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
بنظر خوشمزه میاد حتما درست میکنم