ته چین؛

طرز تهیه خورش ملا قرمه

کد خبر: ۹۵۳۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 25 January 2020
تعداد بازدید : 1062
کد خبر: ۹۵۳۶۶۵
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 25 January 2020
|
6048 بازدید
|
۱
بازدید 6048
۱
خورش ملاقرمه یکی از انواع خورش‌های ایرانی است که ریشه آن به گیلان بازمی‌گردد. این خورش به خورش قورمه سبزی شباهت‌هایی دارد و در آن بادمجان استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
اه اه اه اه !!!!!!!