ته چین؛

طرز تهیه ترشی بامیه

کد خبر: ۹۵۴۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 28 January 2020
تعداد بازدید : 11008
کد خبر: ۹۵۴۸۷۶
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 28 January 2020
|
35546 بازدید
|
۱
بازدید 35546
۱
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیله اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. پیش از این طرز تهیه شماری از انواع ترشی را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه ترشی بامیه را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
هدیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۷
ممنون
دستتون درد نکنه
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟