ته چین؛

دستور پخت مرغ ترش

کد خبر: ۹۵۶۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 04 February 2020
تعداد بازدید : 36980
کد خبر: ۹۵۶۳۷۶
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 04 February 2020
|
86884 بازدید
|
۳
بازدید 86884
۳
«مرغ ترش» که به زبان گیلکی «تۊرشˇ کرک» خوانده می‌شود، یکی از غذا‌های محلی گیلان است. مواد مرغ ترش را مرغ، انواع سبزی (تره، جعفری (گیاه)، گشنیز، نعنا، شوید و خلواش)، آب غوره یا آب نارنج یا آب لیمو، تخم مرغ، سیر، لپه، پیاز و نمک و فلفل سیاه تشکیل می‌دهد. طرز تهیه این غذای خوش طعم و پرطرفدار را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
حوا
|
Germany
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
با سلام وتشکر از اموزش خورشت بسیار خوب وخوشمزه ،فقط برنامه اشکال کوچکی داشت وآن مجسمه ای بود که گاهی دیده میشد اگر نبود به جاش یک گلدون قشنگ بود برنامه نقص نداشت موفق باشید.
مهدی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
لطفا هر غذای شمالی را به اسانی غذای گیلانی نخوانید. با احترام به برادران و خواهران گیلانی ، ترش کرک همان مرغ ترش معروف از غذاهای محلی مازندران میباشد. با احترام
ناشناس
|
Germany
|
۰۲:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
سلام مرغ ترش مازندران کلا دستورش فرق داره سبزیجات محلی معطر که مخصوص مازندران هست استفاده میشه توش تخم انار آسیاب شده یا رب انار گردو هم اضافه میکنن بعد با پیاز داغ همه مواد رو تفت میدن عینه قورمه سبزی میزاریم جا بیفته بعد نوش جان میکنید اسم سبزی معطر اوجی زلنگ اناردیجه سرسم هست وبقیه سبزیجات موفق باشید