ته چین؛

طرز تهیه پوره تره

کد خبر: ۹۶۱۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 February 2020
تعداد بازدید : 140
کد خبر: ۹۶۱۵۹۹
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 February 2020
|
6423 بازدید
|
۱
بازدید 6423
۱
«پوره / Purée» نوعی خوراک است که عمدتاً با خرد کردن تره‌بار، سبزیجات، حبوبات ومیوه خام یا پخته در مخلوط‌کن و سپس از الک گذراندن آن درست می‌شود. پوره به عنوان یک سس در شیرینی‌های پختنی مانند پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده می‌شود. طرز تهیه پوره تره را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
ایشون چرا لهجه زیبای شمالی یادش رفته!
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟