ته چین؛

طرز تهیه کوفته بلغور

کد خبر: ۹۶۱۶۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 27 February 2020
تعداد بازدید : 1825
کد خبر: ۹۶۱۶۴۳
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 27 February 2020
|
7274 بازدید
بازدید 7274
بَلغور، بُلغور یا پرک به غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند. از بلغور، آش، سوپ، کوفته و سالاد تهیه می‌شود. کوفته بلغور یکی از کوفته‌هایی است که با ترکیب بلغور و پیازچه تهیه می‌شود. طرز تهیه این کوفته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری