ته چین؛

طرز تهیه چکدرمه

کد خبر: ۹۶۴۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 11 March 2020
تعداد بازدید : 6582
کد خبر: ۹۶۴۸۳۴
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 11 March 2020
|
14144 بازدید
|
۱
بازدید 14144
۱
«چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که بنا به روایتی بیش از هزار سال قدمت دارد و به صورت پلو طبخ و سرو می‌شود. دستورپخت این غذای محلی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
صلاح الدین گل محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
سلام،متاسفانه اشتباهات بزرگی داره این طرز تهیه،به طور مشخص استفاده از زرد چوبه،فلفل و بخصوص زعفران که کلا طعم چکدرمه رو عوض میکنه،هم چنین طرز تلفظ نام غذا توسط خانم اشپز هم غلط است،.امیدوارم با مراجعه به مراجع معتبر رفع اشکال بشه،با تشکر
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟