ته چین؛

دستور پخت سبزی پلو با ماهی

کد خبر: ۹۶۴۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 14 March 2020
تعداد بازدید : 28828
کد خبر: ۹۶۴۸۹۲
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 14 March 2020
|
47189 بازدید
بازدید 47189
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بوده‌ است. این پلو را با سبزی که خودتان با ترکیب سبزی‌های جعفری، گشنیز، شویت، تره می‌توانید تهیه کنید و یا از سبزی‌های آماده به میزان 400 گرم برای یک کیلوگرم برنج تهیه کنید. طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟