ته چین؛

طرز تهیه نیمرو پیاز داغ

کد خبر: ۹۷۴۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 26 April 2020
تعداد بازدید : 7305
کد خبر: ۹۷۴۴۸۵
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 26 April 2020
|
26450 بازدید
|
۴
بازدید 26450
۴
«نیمرو» یکی از ساده‌ترین غذاهایی است که با تخم‌مرغ درست می‌شود و بیشتر در وعده صبحانه سرو می‌شود. برای تهیه نیمرو تخم مرغ را در ظرف داغ حاوی کره یا روغن می‌ریزند و نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنند. با این حال گاهی نیمرو را با مواد دیگری نیز تلفیق می‌کنند که از آن جمله می‌توان به نیمرو پیاز داغ اشاره کرد که طرز تهیه آن را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
عزیز جان گفتند تخم مرغ ار فقط سفت کرده بخورین ، حالا هی یه چیزایی که نمیشه خورد را بزار
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
کار به جایی رسیده که ملت گوجه هم نمیتونن بخرن لااقل املتش کنن؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
خالکوبی رووووووووووووووووووووووووووو
مینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
چه دستور بیخودی ! تا اونجا که من 60 ساله یاد گرفتم پیاز داغ باید با تخم مرغها مخلوط بشه که در همه لقمه ها باشه ، ضمنا ً تو این وضعیت اینهمه پزشکها میگن غذاهای نیم پخته مثل تخم مرغ نخورید این چه دری وری بود که این آقا با اینهمه ادعا پخت؟