ته چین؛

طرز تهیه کوکوی اشپل

کد خبر: ۹۷۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 18 May 2020
تعداد بازدید : 5074
کد خبر: ۹۷۸۹۹۵
|
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 18 May 2020
|
12570 بازدید
بازدید 12570
اَشپَل به تخم ماهی یا دیگر جانوران دریایی گفته می‌شود. اشپل در آشپزی ملل گوناگون به کار می‌رود. در شمال ایران و در ساحل دریای خزر، به ویژه استان گیلان و استان مازندران، با اشپل ماهی‌های گوناگون خوراک درست می‌کنند که از جمله می‌توان به ماهی سفید، خاویار، ماهی کولی و ماهی سیم (در زبان گیلکی: کولمه) اشاره کرد. یکی از غذاهای مرسوم که با اشپل تهیه می‌شود، کوکو است. طرز تهیه کوکوی اشپل را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟