ته چین؛

طرز تهیه کته گوجه فرنگی

کد خبر: ۹۸۷۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 29 June 2020
تعداد بازدید : 35728
کد خبر: ۹۸۷۰۲۷
|
۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 29 June 2020
|
78418 بازدید
بازدید 78418
کته گوجه فرنگی یا دمی گوجه‌فرنگی از انواع کته است که به همراه یک سالاد خوشمزه و ماست و خیار بسیار دلچسب‌تر می‌شود. طرز تهیه این کته را با برج باقی مانده از یک وعده غذایی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟