اخبار ویژه

ترامپ آماده مذاکره با ایران است/ «مکانیسم ماشه» با توافق تهران و واشنگتن بی اثر می شود

«مارک فینو» معتقد است بازگرداندن تحریم‌ها توسط اروپایی‌ها بدون آمریکایی‌ها وزن چندانی نخواهد داشت و می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد و به منافع اقتصادی اروپا آسیب بیشتری وارد کند.

گفتگوی اختصاصی با مشاور پیشین کاخ سفید؛ ترامپ خواهان مذاکره با ایران است؛ خود مقامات ایران می‌گویند توان ساخت بمب اتمی داریم

استاد دانشگاه هاروارد آمریکا معتقد است دولت ترامپ اعلام کرده خواهان مذاکره با ایران است اما این موضوع را همراه با اعمال فشار دنبال خواهد کرد.

ترامپ: می‌توان با ایران به توافق رسید؛ اعلام آمادگی ایران برای توافق جدید؛ عدم خروج ارتش اسرائیل از جنوب لبنان

اظهار امیدواری ترامپ به توافق با ایران؛ اعلام آمادگی ایران برای توافق جدید به روایت آکسیوس و عدم خروج ارتش اسرائیل از جنوب لبنان از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

پیشنهاد سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری عربستان در آمریکا؛ کالیفرنیا مجدداً طعمه حریق شد؛ گفت‌وگوی وزیر خارجه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران

آتش سوزی جدید در کالیفرنیا؛ گفت‌وگوی وزیر خارجه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران و پیشنهاد سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری عربستان در آمریکا از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

اپوزیسیون به دنبال تجزیه و نابودی ایران است/ ترکیه نمی‌تواند نظم منطقه را شکل بدهد

«شیرین هانتر» معتقد است اپوزیسیون به دنبال تجزیه و نابودی ایران است و مساله آنها فقط نظام سیاسی نیست.

ترامپ چگونه خاورمیانه را تغییر خواهد داد؟

ترامپ به عنوان یک رئیس جمهور غیرقابل پیش بینی می‌تواند اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها را به طور یکسان غافلگیر کند.

اظهارات ضد ایرانی ترامپ؛ بستن شمشیر برای ونزوئلا و اظهار ارادت به رهبر کره شمالی

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مراسم سوگند ریاست جمهوری از تصمیمات خارجی خود رونمایی کرد.

تلاش اربیل برای متحد کردن کرد‌های سوریه؛ خارج شدن جنگ اوکراین از اولویت‌های ترامپ؛ خروج کوبا از لیست تروریستی آمریکا؛ حمله روسیه به تاسیسات انرژی اوکراین با ۱۱۰ موشک و پهپاد

تلاش اربیل برای متحد کردن کرد‌های سوریه؛ خارج شدن جنگ اوکراین از اولویت‌های ترامپ؛ خروج کوبا از لیست تروریستی آمریکا و حمله روسیه به تاسیسات انرژی اوکراین با ۱۱۰ موشک و پهپاد از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

وزارت جنگ اسرائیل هدف موشک قرار گرفت؛ ترامپ: توافق غزه احتمالاً تا پایان هفته امضا خواهد شد؛ گسترده ترین حمله اوکراین به روسیه

هدف قرار گرفتن وزارت جنگ اسرائیل؛ اعلام ترامپ مبنی توافق اتش بس غزه و گسترده ترین حمله اوکراین به روسیه در سال جدید از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

جزئیات جدید توافق ایران و روسیه؛ توافق ۴۷ ماده‌ای شامل همکاری‌های نظامی و هسته‌ای

جزئیات جدید توافق بلندمدت ایران و روسیه نشان دهنده همکاری همه جانبه دو کشور در زمینه‌های دفاعی، زیست محیطی، انرژی و هسته‌ای می‌شود.

اضافه شدن ۲ کشور جدید به شنگن

ویزای شنگن به ویزای واحد برای 29 کشور در اروپا گفته می شود. شهروندان این 29 کشور هم می توانند آزادانه و بدون هیچ مانعی میان این کشورها، سفر کنند ساکن شوند یا کار کنند.

اسرائیلی ها، نگران حمله ایران به پالایشگاه حیفا

شهر حیفا اسرائیل در 30 کیلومتری مرز لبنان، از حمله احتمالی حزب الله و ایران در نگرانی به سر می برد. به ویژه مناطق اطراف تاسیسات نفتی در شهر حیفا که می توانند به هنگام حملات خارجی، به اهداف مرگبار و خطرناکی برای اسرائیلی ها تبدیل شوند.

قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا + فایل

متن کامل و نهایی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا در نشریه رسمی این اتحادیه منتشر شد و قرار است از بیست روز دیگر (روز پنجشنبه ۱۱ مرداد (اول اوت)) اجرایی شود.

۱۵