ناو زاگرس، نماد عزت و اقتدار ملت ایران، در ۴۸ ساعت گذشته علاوه بر ماموریت های متعارف با شایعات بیاساس دشمن هم جنگید! زاگرس در شبکه های اجتماعی غوغا به پا کرد!
ناو زاگرس یک شناور اطلاعاتی جدید نیروی دریایی ایران است که بهتازگی (دی ماه 1403) بهعنوان یک دستاورد نظامی داخلی معرفی شده و مجهز به سیستمهای پیشرفته ی اطلاعات الکترونیکی (SIGINT)، نظارت اطلاعاتی است.
حالا اما، بعد از ۱۴ سال،زمان آن رسیده که این صفحه تلخ ورق بخورد. واقعیت این است که پارادایم سیاسی سال ۸۸ دیگر نه در ذهن نسل جدید جایی دارد و نه در معادلات امروز سیاست ایران کارایی. برای نسلی که در زمان آن حوادث، کودکی سهساله بوده و حالا دانشجوست، این ماجرا بیشتر شبیه یک داستان تاریخی است تا یک موضوع زنده و ملموس
آیا ساختار مدیریت مرزهای کشور در آستانه تحولی اساسی قرار دارد؟ اخباری مبنی بر احتمال انتقال مسئولیت مرزبانی از فرماندهی مرزبانی جمهوری اسلامی به ارتش جمهوری اسلامی مطرح شده است. این انتقال، که هنوز در دست بررسی و تصمیمگیری قرار دارد، میتواند پیامدهای مهمی در حوزههای امنیتی، نظامی و حتی اقتصادی برای کشور به همراه داشته باشد.
سلاح پلاسمایی که یک سلاح استراتژیک و خاص محسوب می شود، از پلاسما(حالت چهارم ماده) که در دماهای فوقالعاده بالا ایجاد میشود به عنوان ابزاری برای نابودی یا خنثیسازی اهداف نظامی استفاده میکنند.
در روز ۲۳ اسفند ۱۳۶۳ ما خود بغداد را با موشک های اسکاد زدیم. این پدیده برای عراق خیلی عجیب بود چون ۴ سال و نیم از جنگ میگذشت و اصلا اینها فکرش را هم نمی کردند که ایران این موشک ها را از کجا آورده است. ابتدا گفتند این عملیات خرابکاری بوده اما بعد از ۴-۵ روز مجبور به اعتراف شدند.
جبهه پایداری، یکی از جریانهای سیاسی تندرو در ایران،، این روزها شاهد انشقاق و اختلافات داخلی بر سر موضوعات حساسی مانند قانون عفاف و حجاب است که در رسانه ها رخ نموده است.
محسن رفیقدوست که با رانندگی بلیزر حامل امام خمینی در روز بازگشت به میهن در انظار عمومی ظاهر شد، یکی از شخصیتهای اصلی قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲، مبارزه مسلحانه با رژیم شاه، انقلاب و جنگ و دهه شصت است. او که ریشهای در بازار و حزب موتلفه دارد و جاپایی در سپاه دهه شصت از کسانی است که نمیتوان او را نادیده گرفت، اما راز اظهارات بی سابقه و عجیب او چیست؟
اینجا بهارستان است، مقابل خانه ملت؛ اینجا فیلمبرداری و تجمع ممنوع است ، اما ظاهراً ماجرا این بار فرق میکند...
یک فعال اصلاح طلب با اشاره به اینکه دیگر چیزی عملا از برجام باقی نمانده است، توصیه کرد حتی در صورت حمله به تاسیسات هسته ای نباید از NPT خارج شویم!
یک تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه اگر دولت در برابر سوپرانقلابی ها گامی به عقب بردارد، آنان گامهای بیشتری به جلو برمیدارند، گفت: دولت باید تعارف را کنار بگذارد جریان سوپرانقلابی تنها مخالف دولت نیست، بلکه مخالف ساختار فعلی نظام جمهوری اسلامی است.
صفحهای در اینستاگرام که به نام معاون پارلمانی رئیس جمهور و با عنوان «هواداران دکتر شهرام دبیری» فعالیت میکند، با اشاره به گزارش تابناک درباره دبیری، تأیید کرده است که وی «اسفندیار دولت مسعود» است.
شنیده شده است سوپرانقلابی ها هم قول و قرار شده اند که کار دولت پزشکیان را به "هرقیمت" تمام کنند، سئوال همزمان از ۱۱ وزیر، حرمت شکنی در بیت رهبری تلاش برای استیضاح رئیس مجلس و تحصن خیابانی به بهانه قانون حجاب! گوشه ای از این تلاش ها است!
یک چهره اصلاح طلب با اشاره به اینکه باید یک خانه تکانی اساسی در وضعیت مدیریت کشور صورت بگیرد گفت: هدف بسیاری از وزرا فقط رسیدن به پست وزارت بوده و نمی توانند کار را به نتیجه ای برسانند.
هنوز مشخص نیست که معاونت پارلمانی رئیس جمهور در ماجرای استیضاح همتی چقدر به درستی عمل کرده است، اما داستان مخالفت دولت با طرح آموزش ادبیات و زبان اقوام در مجلس و پیامدهای آن، نمایانگر وضعیت ناخوشایند این معاونت است.
این اولین باری است که یک پهپاد با موتور جت در ایران ساخته شده است. استفاده از موتور جت به جای موتورهای پیستونی معمول، امکان دستیابی به سرعتهای بالاتر و ارتفاع پروازی بیشتر را فراهم میکند که برای مأموریتهای شناسایی و بمبافکنی بسیار مفید است.