اخبار ویژه

اختلاف ۱۴ میلیون تومانی سبد معیشت و حداقل حقوق کارگران/ دولت زیر بار افزایش حقوق کارگران می‌رود؟

اختلاف نظر میان کمیته دستمزد شورای عالی کار و فعالان کارگری به قدری زیاد است که شورای عالی کار، حداقل حقوق کارگران را در سال ۱۴۰۳، ۱۱ میلیون و ۱۰۷ هزار تومان تعیین کرده است؛ این درحالی است که فعالان و نمایندگان کارگری سبد معیشت را ۲۵ میلیون تومان اعلام کرده بودند و اختلاف ۱۴ میلیون تومانی بسیار تاثیرگذار در معیشت کارگران است.

پایان گواهی سپرده ۳۰ درصدی بانک مرکزی/ بمب ۲۸۰ هزار میلیاردی نقدینگی به کدام بازار می‌افتد؟

پس از یک سال، گواهی سپرده ۳۰ درصدی به سرانجام رسید و ۲۸۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی که به بانک‌ها راه یافته بود، در آستانه تغییر مسیر قرار دارد. حالا با پایان این دوره، منابع عظیمی از سیستم بانکی آزاد می‌شود و بازار‌های مختلف منتظر ورود این نقدینگی هستند.

پتروشیمی اصفهان و افت ۷۶ درصدی سوددهی/ جهش عجیب در هزینه‌های نامشخص!

مدیران پتروشیمی اصفهان در شرایطی با افت شدید سوددهی مواجه شده اند که هزینه‌های نامشخص و کاهش تولید و فروش، آینده این شرکت را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

تناقضی بزرگ در بانک سینا/ بدهی میلیاردی شرکتی خاص که همچنان پابرجاست

با وجود ادعای تسویه بدهی‌ کلان، آمار‌ جدید بانک مرکزی نشان می‌دهد که نام شرکتی خاص همچنان در فهرست بدهکاران میلیاردی بانک سینا قرار دارد. تناقض میان اظهارات بانک و واقعیت‌های مالی، پرسش‌های جدی درباره شفافیت و نظارت در نظام بانکی کشور ایجاد کرده است.

چرا محصولات ایران خودرو مشتری ندارد؟/وقتی کفگیر ته دیگ می خورد

رصدها نشان می دهد با اتمام طرح بهمن ماه، پیش فروش محصولات ایران خودرو ریزش قابل ملاحظه‌ای در میزان ثبت نام و تمایل مردم به خرید از این کارخانه دیده می‌شود و دیگر مانند گذشته برای خرید از این کارخانه سر و دست نمی‌شکنند و عطای آن را به لقایش بخشیده‌اند.

اجاره نجومی خانه‌های قوطی کبریتی! /کوچ اجباری به خانه‌های ۵ متری

با افزایش اجاره خانه، کوچ اجباری خانوار‌ها به واحد‌های زیر ده متر درحال گسترش است و اجاره نجومی واحد‌های قوطی کبریتی برای یک محله متوسط در تهران با ماهی ۸ میلیون تومان نیز پول پیش و ۴ میلیون برای اجاره باید در نظر گرفت.

روند نزولی شاخص کل بورس/بازار سهام به چند میلیارد دلار رسید؟

در حالی که بازار سهام با افت ۶ هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته رو‌به‌رو شد، سرمایه‌گذاران همچنان چشم به تحولات اقتصادی و سیاسی دارند.

نقش پدافند در صنعت نفت ایران، چیست؟/باید دنبال تهدیدزدایی باشیم

رئیس پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران به تشریح و توضیح درباره ابعاد و نقش سیستم پدافند غیرعامل صنعت نفت کشور پرداخت؛ عاملی که تقویت آن، دوام و بقای صنعت نفت به عنوان موتور پیشران اقتصاد کشور را تامین می‌کند.

تشدید بحران سیب زمینی با وعده های پوشالی/ با دلار ۶۶ هزار تومان سیب زمینی وارد می‌کنید؟

درحالی که معاون وزیر کشاورزی یک ماه گذشته قول سامان دادن به بازار سیب زمینی را داده بود این وعده نه تنها محقق نشد بلکه در عرض یک ماه قیمت‌ها را دو برابر کرد. این درحالی است که وزیر جهاد کشاورزی در اظهارنظری عجیب گفته است که صادرات این محصول باعث گرانی‌ها شده و نیاز به واردات این محصول است.

انحصار خودروسازان داخلی ادامه دارد؟/ آب پاکی مجمع تشخیص مصلحت نظام بر دست مردم

با مصوبه مجمع تشخیص دوئل دولت و مجلس به پایان رسید و در این میان این مردم بودند که دود تصمیمات دولت به چشمشان رفت و رویای ارزان شدن خودرو و به تعادل رسیدن بازار خودرو را باید در خواب ببینند.

واگذاری معدن طلا با ۱۵ میلیارد تومان ناقابل به چینی ها/دیگی که برای خودمان نمی جوشد

بیش از ۱۰ سال است که مهم‌ترین معدن طلای ایران در دست چینی هاست و درآمد حاصل از فروش طلای استخراج شده از این معدن به جای اینکه کمک به درآمد‌های ارزی کشور کند به جیب پیمانکاران چینی می‌رود.  

آقای همتی؛ این سخن شماست؟ /یک بام و دو هوای وزیر اقتصاد!

وزیر اقتصاد دولت چهاردهم، که در گذشته با نقد‌های تند و کنایه‌آمیز به آمار‌های اقتصادی دولت‌های قبلی می‌پرداخت، اکنون به عنوان مسئول این حوزه، باید از همان آمار‌هایی سخن بگوید که روزی آنها را مورد انتقاد قرار داده بود.

مهر گرانی بر بازار گوشت قرمز/قیمت گوشت میلیونی شد؟

در بعضی پلتفرم‌های فروش آنلاین، گوشت بسته بندی با قیمت‌هایی بیش از یک میلیون تومان نیز در حال عرضه است؛ این درحالی است که در هفته اول آذرماه نیز ۲۰ هزار تا ۲۵ هزار تومان قیمت‌ها بالا رفت. هر چند گوشت وارداتی به چرخه بازار وارد شده تا بازار را تعدیل کند، اما پاسخگوی تقاضای بازار نبود و نتوانست قیمت‌ها را مهار کند.

رونمایی از برنج ۲۰۰ هزار تومانی!/ وزارت جهادکشاورزی، پاسخگو باشید

بررسی بازار نشان می دهد قیمت برنج ایرانی ۲۰۰ هزارتومان را هم رد کرد. این درحالی است که انفعال وزارت جهاد کشاورزی و عدم نظارت بر بازار ، باعث قیمت گذاری سلیقه ای، کمبود و عدم تامین نیاز مردم به این کالای مهم را موجب شده است.

بازگشت چراغ خاموش برند‌های خارجی لوازم خانگی به ایران/ قیمت لوازم خانگی کاهش می‌یابد؟

۶ سال از زمان ممنوعیت واردات لوازم خانگی به کشور می‌گذرد و گشتی در بازار لوازم خانگی نشام می دهد در این مدت از جولان کالا‌های قاچاق و ته لنجی، فروش لوازم دست دوم به جای نو، گارانتی‌های تقلبی، ظهور ابر سرا‌هایی مانند سرای ایرانی با ۱۷ هزار پرونده تخلف و گرانی بی سابقه بلای جان این بازار شد و اکنون زمزمه‌هایی از مجلس شورای اسلامی شنیده شده که قرار است در‌های واردات به روی این صنعت باز شود.

افزایش دوباره قیمت بلیط اتوبوس، از گرانی به گرانی بیشتر/ خانم وزیر خبر دارید؟

قیمت بلیط اتوبوس‌های بین‌شهری برای دومین بار در یک سال افزایش پیدا کرده است. حالا سفر زمینی با اتوبوس برای بسیاری از مردم، به ویژه کسانی که از سفر‌های ضروری نمی‌توانند چشم‌پوشی کنند، گران‌تر از همیشه شده است.

۱۸