اخبار ویژه

افزایش بدهی کرمان موتور به ۸ هزار میلیارد تومان/ هزینه‌های تبلیغات و آبدارخانه بیش از ۱۰۰ درصد رشد کرد

گزارش مالی کرمان موتور در پایان سال ۱۴۰۲ نشان‌دهنده افزایش چشمگیر هزینه‌ها و بدهی‌هاست. هزینه‌های فروش، اداری و عمومی با رشد ۱۸۶ درصدی به بیش از ۴ هزار میلیارد تومان رسید و هزینه‌های مالی نیز ۷۲ درصد افزایش داشته است.

طرح واگذاری «ایران خودرو» روی میز سران قوا + سند

طرح نهایی شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، درباره ساماندهی ایران خودرو با مشارکت بخش خصوصی، مورد بررسی این شورا قرار گرفت.

عرضه اولیه سهام گروه مالی فیروزه در بازار سرمایه/ خرید آنلاین طلا پرخطرتر از همیشه است

گروه مالی فیروزه، پس از دو دهه فعالیت در بازار سرمایه، آماده ورود به بورس می‌شود. مدیرعامل این گروه مالی اعلام کرد که مراحل تبدیل‌شدن به شرکت سهامی عام در حال انجام است و عرضه اولیه سهام فیروزه احتمالاً در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.

راه حل موضوع انرژی، گران کردن آن نیست/مردم باید اولین منتفع باشند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منظور ما از حل موضوع انرژی گران کردن آن نیست، گفت: معتقدم افزایش قیمت انرژی نه نخستین راه و نه‌ تنها روش است. اگر هم زمانی قرار بر افزایش قیمت برای بهینه‌سازی باشد، اولین منفعت آن را باید مردم ببرند، بعد دولت و سیستم که البته اراده دولت و قوا نیز بر این است.

مقاومت وزارتخانه‌ها برای خدمات دهی به شهرک‌های صنعتی/ دلیل تعطیلی واحد‌های صنعتی چیست؟

معاون وزیر صمت گفت: قیمت زمین‌های واحد‌های صنعتی گران نیست بلکه این خدمات است که قیمت‌ها را گران می‌کند؛ به طوری که طبق قوانین رسمی کشور نهاد‌های خدمت رسان مانند وزارت نیرو، نفت و ارتباطات و فناوری مکلف هستند تا به شهرک‌های صنعتی خدمات زیرساختی مانند پست برق، آب و تلفن فیبر نوری ارائه دهند، در حالی که زیر بار ارائه این خدمات نمی‌روند.

زنگ خطر کلاهبرداری طلای آنلاین به صدا درآمد+فیلم

به نظر می رسد بعد از کلاهبرداری بزرگ سکه ثامن و کوروش کمپانی حالا نوبت به فروش طلا در فضای آنلاین رسیده است که اغلب با فروش سوتی و کمتر از یک گرمی طلا خریداران را ترغیب به خرید با بودجه‌ای بسیار کم تشویق می‌کند. درحالی که می‌تواند زمینه ساز خالی فروشی و بازی با پول مردم را فراهم کند.

شگفت‌انگیزی بنام پتروشیمی گچساران؛ جهش ۵۴ هزار درصدی زیان دهی/ جذب ۱۴۰ مشاور با چه هدفی است؟

پروژه‌ای که با امید‌های فراوان در تیرماه ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید، حالا در نیمه نخست سال با زیان‌های فاجعه‌بار و بدهی‌های غیرقابل کنترل رو‌به‌رو است. عملکرد مالی این شرکت نشان می‌دهد که مشکلات مدیریت و افزایش بی‌رویه هزینه‌ها، آن را به بحرانی جدی کشانده است.

سود ۵۸۹ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های بورسی

معاون پذیرش و ناشران بورس تهران با اشاره به عملکرد مالی شرکت‌های بورسی اظهار داشت که در ۹ ماهه ابتدایی امسال، مجموع سود این شرکت‌ها ۵۸۹ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به سال گذشته، افزایش داشته است.

کاهش ۲۸ میلیون مترمکعبی تولید گاز از ۳ سال دیگر/سرمایه گذاری ۱۷ میلیارد دلاری برای افزایش تولید

مدیر مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران آخرین جزئیات طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی را به لحاظ عملیاتی و سرمایه گذاری، تبیین کرد.

مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران چیست؟/ صادرات ۹ ماهه ایران زیر ذره بین

عملکرد تجارت خارجی محصولات بخش معدن و صنایع معدنی ایران از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال جاری با تغییرات چشمگیری رو به رو بود و کاهش حدود یک درصدی تناژ و افزایش یک درصدی ارزش صادرات را در کارنامه صنایع نشان می‌دهد.

سایپا؛ خودروساز یا کارخانه تولید زیان؟ / خلق ٣٥ ميليون تومان ضرر در هر دقيقه!

تداوم زیان‌دهی، افزایش هزینه‌ها و کاهش تولید و فروش، همه نشان می‌دهد که سایپا در یک بحران جدی گرفتار شده است. مدیران این شرکت باید هرچه سریع‌تر پاسخگوی عملکرد خود باشند، چرا که ادامه این وضعیت نه‌تنها صنعت خودرو را متزلزل‌تر می‌کند، بلکه زیان‌های جبران‌ناپذیری را بر دوش سهامداران و اقتصاد کشور می‌گذارد.

هشدار پلیس در مورد خالی فروشی طلا/ ۱۰ میلیون نفر در معرض کلاهبرداری

پس از آن که صدا و سیما پا به پای بیلبورد‌های تبلیغاتی در سطح شهر، تبلیغ پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا را مطرح می کرد، اما امروز در برنامه ای نسبت به خرید آنلاین طلا هشدار جدی داد و از کلاهبرداری بزرگ پرده برداری کرد.

اظهارات جنجالی بابک زنجانی/ پای کارشکنی تیم «زنگنه» در میان است؟

بابک زنجانی نکاتی را درباره ارزش گذاری دارایی های خود مطرح کرده است که صحت آن می تواند پرده از انگیزه هایی در تیم بیژن زنگنه، وزیر اسبق نفت بردارد که به نظر می رسد در تعریف عرف، جرم باشند!

«جهاد سیب زمینی» یا مدیریت وارونه؟/ پیاز و گوجه‌ هم به فهرست واردات می‌پیوندند؟

سیب‌ زمینی را صادر کردیم، بازار را به هم ریختیم، حالا برای کنترل قیمت، دوباره وارد می‌کنیم. تدبیری که هزینه‌اش را مردم و ذخایر ارزی می‌پردازند! ذخایری که زمانی برای توسعه و رونق عمران و اقتصاد کشور برنامه ریزی می شدند حال باید صرف هزینه های جاری شوند.

اختلاف ۱۴ میلیون تومانی سبد معیشت و حداقل حقوق کارگران/ دولت زیر بار افزایش حقوق کارگران می‌رود؟

اختلاف نظر میان کمیته دستمزد شورای عالی کار و فعالان کارگری به قدری زیاد است که شورای عالی کار، حداقل حقوق کارگران را در سال ۱۴۰۳، ۱۱ میلیون و ۱۰۷ هزار تومان تعیین کرده است؛ این درحالی است که فعالان و نمایندگان کارگری سبد معیشت را ۲۵ میلیون تومان اعلام کرده بودند و اختلاف ۱۴ میلیون تومانی بسیار تاثیرگذار در معیشت کارگران است.

پایان گواهی سپرده ۳۰ درصدی بانک مرکزی/ بمب ۲۸۰ هزار میلیاردی نقدینگی به کدام بازار می‌افتد؟

پس از یک سال، گواهی سپرده ۳۰ درصدی به سرانجام رسید و ۲۸۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی که به بانک‌ها راه یافته بود، در آستانه تغییر مسیر قرار دارد. حالا با پایان این دوره، منابع عظیمی از سیستم بانکی آزاد می‌شود و بازار‌های مختلف منتظر ورود این نقدینگی هستند.

۱۷