به تازگی رقابت سختی برای فروش اقساطی کالاها از طریق «لندتک» بین سکوهای اینترنتی به راه افتاده است که باید دید کدام کالاها بیشترین فروش اینترنتی را داشته اند.
وزارت نیرو ضمن اعلام آخرین میزان ذخیره آب سدهای تامین کننده پایتخت، درباره وضعیت سد کرج توضیحاتی ارائه داد.
آمارها نشان میدهد که در کشور سهم پروژههای عمرانی و زیرساختی با عمر بالای ۱۰ سال، با سرعتی بسیار بالا رو به افزایش است، به طوری که از میزان ۴۰ درصد در سال ۱۳۹۳ به حدود ۸۰ درصد در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور رسیده است.
پس از برکناری عبدالناصر همتی از وزارت اقتصاد، دولت چهاردهم در آستانه یکی از مهمترین تصمیمات اقتصادی خود قرار دارد، معرفی وزیری که بتواند اعتماد مجلس را جلب کند و سیاستهای جدیدی برای مهار تورم ارائه دهد.
دادههای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، نشان میدهد که وضعیت امنیت سرمایه گذاری در ایران در سال های اخیر با ثبات نسبی همراه نبوده و نوسانات زیادی را تجربه کرده است.
در سالی که نوسانات ارزی بر بازارها سایه انداخت، بانک مرکزی با تخصیص ۱۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی با نرخ ۲۸،۵۰۰ تومان، تلاش کرد ثبات را در تأمین کالاهای اساسی و دارو حفظ کند. این حجم از تأمین ارز، نقش مهمی در کنترل هزینههای معیشتی و دسترسی مردم به اقلام ضروری داشته است.
با کاهش ۵۰ درصدی ارزش پول ملی در ماههای پایانی سال قبل و فشار شدید تورم بر زندگی مردم، افزایش ۴۵ درصدی حداقل حقوق کارگران تنها اقدام برای تسکین این بحران بود. رئیس سازمان ملی کارآفرینی ایران، این تصمیم را لازم، اما ناکافی میداند و هشدار میدهد که معضلات معیشتی همچنان پابرجاست.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، آمار تولید فولاد کشور در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ را منتشر کرده است که در ادامه گزارش به بررسی و مقایسه روند تغییرات در تولید محصولات مختلف فولادی میپردازیم.
روزهای پایانی سال گذشته بود که قطع آب در برخی نقاط پایتخت و البته کاهش شدید ذخیره آب سد کرج خبرساز شد. موضوعی که به نظر میرسد طرح آن شاید انگیزههای دیگری را دنبال کند.
سیاست تثبیت ارزی بانک مرکزی که محمدرضا فرزین از زمان روی کار آمدنش آن را دنبال کرده، همچنان با انتقاداتی روبهروست. مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی هشدار داده که این سیاست، بدون اصلاحات اساسی، نهتنها از جهشهای ارزی جلوگیری نمیکند، بلکه چرخههای مخرب نوسان را تداوم میبخشد.
بورس تهران در سال ۱۴۰۳ در حالی یکی از ضعیفترین عملکردهای خود را تجربه کرد که بازار ارز و طلا رشد چشمگیری داشتند. به گونهای که دلار و سکه بازدهی ۱۰۰ و ۱۵۰ درصدی را ثبت کردند، اما شاخص کل بورس حتی به ۲۵ درصد هم نرسید.
بر اساس اعلام بانک مرکزی، ضوابط ورود و خروج مصنوعات طلا، نقره توسط اشخاص مشخص شد که مقررات جدیدی در حوزه ورود و خروج طلای مسافری نسبت به قبل ایجاد کرده است.
با ورود به سال ۱۴۰۴، نشانههای تازهای از تغییر واحد پول ملی نمایان شده است. انتشار اسکناس ۲ میلیون ریالی، که در ساختار جدید معادل ۲۰۰ تومان خواهد بود، از آمادهسازی زیرساختها حکایت دارد. حالا به نظر میرسد که این اصلاح پولی، پس از سالها بحث و انتظار، در مسیر تصمیمگیری توسط مجلس قرار گرفته است.
جواد خیابانی، گزارش گر فوتبال، به تازگی طی اظهارنظری وزارت جهادکشاورزی را به چالش کشیده است.
بررسی ها نشان می دهد بازدهی پنج بازار مختلف طی ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ به نتایج جالبی رسید که دراین میان سهم بازار طلا با ۱۰۲ درصد نسبت به دیگر بازارها بیشتر بوده و نسبت به دیگر سرمایه گذاریها بیشترین بازدهی را داشته است.
ارزیابی عملکردی بانک مرکزی نشان می دهد این مجموعه در سال گذشته بهجای هدایت سرمایههای مردم به سمت تولید، در قامت یک طلافروشی ظاهر شد و با حراج و پیشفروش گسترده سکه، عطش بازار برای سفتهبازی را شعلهور کرد. حالا در سال «سرمایهگذاری برای تولید»، این پرسش مطرح است: آیا بانک مرکزی از سیاستهای اشتباه خود درس میگیرد؟