پایان خوش کشتی فرنگی با سه مدال؛ طلای اسماعیلی، نقره مهمدی و برنز کشتکار/ قهرمانی ۱۸۰ امتیازی شاگردان رنگرز در جهان + فیلم

تیم ملی کشتی فرنگی که قهرمانی‌اش در رقابت‌های قهرمانی جهان قطعی شده بود، با کسب سه مدال در روز آخر مسابقات، پایانی خوش را تجربه کرد.

قهرمانی زودهنگام کشتی فرنگی ایران پس از ۱۱ سال/ سهرابی برنز گرفت، ساروی سومین طلا را/مهمدی و اسماعیلی در فینال؛ کشتکار در رده‌بندی + فیلم

رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان در سومین روز با حضور سه نماینده ایران در رقابت‌های مقدماتی آغاز شد که حاصل آن دو فینالیست و یک شانس برنز بود و دو مدال طلا و برنز هم برای ایران به ارمغان آمد.

حاج‌کناری: آذرپیرا خواست با زرنگی اسنایدر را ببرد که باخت/ هندوانه کشتی یزدانی به زمین افتاد!/ قهرمانی نوش جان دبیر

عباس حاج‌کناری، مربی سابق تیم ملی کشتی و از پیشکسوتان قهرمان جهان، معتقد است که امیرعلی آذرپیرا می‌توانست با کشتی گرفتن، اسنایدر آمریکایی را شکست دهد، اما خواست زرنگی کند و در فینال باخت.

کشتی فرنگی قهرمانی جهان| فرخی و میرزازاده طلایی شدند، احمدی نقره گرفت/ سهرابی در شانس مجدد و ساروی در فینال + فیلم

مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ زاگرب در روز دوم با سه مدال برای ایران همراه بود که رنگ دو مدال طلایی شد و دیگری هم یک نقره ارزشمند برای کشتی‌گیر ۱۸ ساله.

کشتی فرنگی قهرمانی جهان| ۳ فینالیست در روز نخست؛ عبدولی به رده‌بندی رفت + فیلم

چهار وزن از رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ زاگرب در روز نخست پیگیری شد که از تیم ایران سه نفر راهی فینال شدند.

نکاتی از قهرمانی جهان با تیم دبیر-درستکار؛ عموزاد نقطه عطف مسابقات/ کار نیمه‌تمام آذرپیرا و بازگشت حسن یزدانی

قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ زاگرب با تیمی که سرمربی آن پژمان درستکار بود و ریاستش با علیرضا دبیر، نقاط عطف و نکات مهمی داشت که قابل توجه است.

انتقام ایرانی-آمریکایی به روایت اتحادیه جهانی کشتی/ صبوری عموزاد و تواضع اسنایدر

اتحادیه جهانی کشتی پس از پایان رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ زاگرب رقابت‌های دو وزن پایانی را روایت کرده است که در آن به انتقام رحمان عموزاد و کایل اسنایدر اشاره دارد.

انتقام بی رحمانه عموزاد از قهرمان المپیک/ آذرپیرا نقره‌ای شد + فیلم

رحمان عموزاد در فینال کیوکای ژاپنی را شکست داد و علاوه بر گرفتن انتقام فینال المپیک، قهرمان جهان شد اما امیرعلی آذرپیرا به مدال نقره بسنده کرد.

نخودی و فیروزپور برنز گرفتند، امامی پنجم شد/ قهرمانی ایران پس از طلسم ۱۲ ساله + فیلم

رقابت‌های کشتی قهرمانی ۲۰۲۵ جهان به میزبانی زاگرب در روز سوم با کسب دو مدال برنز، فینالیست شدن نمایندگان ایران در دو وزن ۶۵ و ۹۷ کیلوگرم و قطعی شدن قهرمانی تیمی به پایان رسید.

طلای جهانی زاگرب؛ امیرحسین زارع چهارمین آزادکار پرافتخار ایران

امیرحسین زارع، ملی‌پوش سنگین‌وزن کشتی آزاد ایران، با کسب مدال طلای رقابت‌های جهانی زاگرب با ثبت سومین طلای جهانی خود، جایگاهش را در رده پر افتخارترین آزادکاران تاریخ ایران در مسابقات جهانی ارتقا داد.

طلا به زارع رسید، جوان نقره گرفت و قاسم‌پور برنزی شد/ بازگشت امامی به جدول و بازماندن نخودی و فیروزپور از فینال

تیم ملی کشتی آزاد ایران در دومین روز مسابقات قهرمانی جهان موفق به کسب سه مدال طلا، نقره و برنز شد.

باخت تکراری قاسم‌پور و عجیب یزدانی؛ تیلور ۷ - کشتی ایران یک/ ۲ بازگشت، ۲ شکست و ۲ فینالیست

کشتی ایران دوباره مقابل یک حریف آشنای آمریکایی شکست خورد، هرچند این بار شکست مقابل او نبود و مقابل شاگردش بود، با این حال نقش دیوید تیلور کنار تشک در شکست قاسم‌پور بسیار پررنگ بود.

جهانیِ متفاوت از ۳ جهانی قبلیِ کامران قاسم‌پور؛ خوانِ آخر برای گلادیاتور!

کامران قاسم‌پور در شرایطی وارد چهارمین میدان جهانی خود می‌شود که حالا برای اولین بار در وزن دلخواه خود روی تشک می‌رود و آزمون مهم پیش‌روی او قرار دارد.

عبدولی: علیرضا جنگجوست؛ هر ۱۰ نفر تیم ملی می‌توانند طلا بگیرند/ امیدوارم دبیر ما را حلال کند!

سعید عبدولی می‌گوید برادرش جنگجوست و او حاضر است که هر سختی‌ای را به جان بخرد، اما علیرضا جهانی زاگرب را با طلا تمام کند.