دادخواهی اساتید دانشگاه آزاد در فضای مجازی

در فاصله چند روز مانده به انتخابات ۱۴۰۰، اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مجدداً هشتگ‌های #به_داد_اساتید_دانشگاه_آزاد_برسید و #همسان‌_سازی حقوق_دانشگاه_آزاد_با_وزارتین را به یکی از ترندهای اصلی توئیتر تبدیل کرده‌اند و به این شکل نگرانی خود نسبت به بخشنامه نحوه همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد موسوم به (الف) و (ب) را فریاد می‌زنند.
کد خبر: ۱۰۵۷۳۷۸
|
۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۷ 12 June 2021
|
41618 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا،‌ بسیاری از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با انتشار هشتگ‌های مذکور، نگرانی خود را نسبت به این بخشنامه ابراز کرده و خواستار لغو این بخشنامه شده‌ و تبعات اقتصادی این بخشنامه بر اساتید و خانواده‌های آنها را یادآور شده‌اند.

بخشنامه‌ای که اسفند ماه سال گذشته بود دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در آن جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوع (الف) و (ب) را اعلام کرد.

دکتر طهرانچی در این بخشنامه اعلام کرد: در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی و سیاست ابلاغی هیأت امنای این دانشگاه، نحوه همکاری اعضای هیأت علمی تمام‌وقت دانشگاه در دو نوع (الف) و (ب) ابلاغ شده است.

در این بخشنامه آمده است: عضو هیأت علمی تمام وقت نوع (الف) موظف به انجام نظام مند ۳۲ ساعت کار علمی یا معادل آن در هفته مشتمل بر ۱ تدریس ۲ پژوهش تحصیلات تکمیلی (راهنمایی پایان نامه و رساله دکتری) و ۳ پژوهش‌های درون و برون سازمانی فعالیت‌های فناورانه، مشاوره، داوری مقاله یا رساله، مشاوره آموزشی و فرهنگی تربیتی دانشجویان، مشارکت در تحصیل درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه، مشارکت در شوراهای علمی و آموزشی، انجام امور اجرایی و نظارتی، آموزش‌های کوتاه مدت، مدیریت آزمایشگاه و کارگاه یا کلینیک و انجام امور محوله از سوی دانشگاه است.

براساس بندهای این بخشنامه، هیأت علمی تمام وقت نوع (الف) امکان فعالیت آموزشی، پژوهشی و فناوری خارج از دانشگاه آزاد بدون هماهنگی با واحد دانشگاهی را ندارد و سایر فعالیت‌ها در چارچوب مقررات اداری و استخدامی با هماهنگی رئیس واحد امکان‌پذیر است.

همچنین، براساس بندهای این شیوه نامه، عضو هیأت علمی تمام‌وقت (ب) نیز، موظف به انجام نظام‌مند ۱۶ ساعت کار علمی در هفته مشتمل بر ۱ تدریس ۲ پژوهش تحصیلات تکمیلی (راهنمایی پایان‌نامه و رساله دکتری) و ۳ پژوهش‌های برون‌سازمانی، فعالیت‌های فناورانه و مشاوره، داوری مقاله یا رساله، مشاوره فرهنگی تربیتی دانشجویان، مشارکت در تحصیل درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه، مشارکت در شوراهای علمی و آموزشی، انجام امور اجرایی و نظارتی، آموزش‌های کوتاه‌مدت، مدیریت آزمایشگاه و کارگاه یا کلینیک و انجام امور محوله از سوی دانشگاه است.

در این بخشنامه همچنین تاکید شده است که هیأت علمی تمام‌وقت نوع (ب) امکان فعالیت تمام‌وقت در مؤسسات آموزشی دیگری را ندارد. فعالیت تمام‌وقت در سایر مؤسسات غیرآموزشی نیز نیازمند اخذ مجوز از رئیس استان، به شرط عدم مغایرت با قوانین اداری و استخدامی میسر است.

نقض مشهود حقوق انسانی اساتید

صدور این بخشنامه با بندهای گوناگون، منجر به نگرانی اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد کشور شد و سبب شد اساتید دانشگاه آزاد اسلامی این بخشنامه را ناقض حقوق اساسی و انسانی خود دانسته و آن را مصداق بی‌عدالتی شغلی و حقوقی خود بدانند و به انحاء‌مختلف از جمله اعتراض در فضای مجازی سعی کنند صدای خود را به گوش مسئولان برسانند.

در این راستا، در اوایل سال جاری، اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی کمپینی راه انداختند و خطاب به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی،اعتراض خود را به این اقدام دانشگاه آزاد اعلام کردند.

در این نامه که به امضای بیش از ۵ هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد رسید، امضاکنندگان نگرانی‌های شغلی، مالی و روانی اجرای این بخشنامه و عواقب تبعیض‌آور آن را به رئیس دولت یادآور شدند.

در این نامه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کردند که استخدام اعضای هیئت علمی از ابتدا به‌صورت "تمام‌وقت" یا "نیمه‌وقت" بوده‌ است و منطقی نیست که اینک در بحبوحه مشکلات ساختاری دانشگاه آزاد اسلامی، تقسیم‌بندی (الف) و (ب) مطرح شود و از طرف دیگر، گروه تعریف‌شده (ب) همان هیات علمی نیمه‌وقت بوده و گویا فقط از نظر اسمی تغییری حاصل شده است.

همچنین،‌ در این نامه عنوان شد که انجام پژوهش در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد، به علت نبود منبع مالی، عملاً تعطیل شده است. این در حالی است که انجام پژوهش از ضوابط بخشنامه برای استخدام اعضای هیات علمی عنوان شده است.

در بخش دیگری از نامه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به رئیس دولت آمده است: این‌همه وظایفی که با حضور ۳۲ ساعت در هفته برعهده استادان گذاشته شده، ناقض قوانین و ضوابط مرتبط با شغل هیات علمی است. وظایف هیات علمی دانشگاه در دو محور آموزشی و پژوهشی تعریف شده نه فعالیت‌های بازارمحوری و سرمایه‌سالاری.

اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به اجرای بخشنامه نگرانی جدی خود را اعلام کردند چراکه اجرای بخشنامه به روسای واحدها واگذار شده و به گفته آنها ممکن است رؤسای واحدها مخالفت با اجرای بخشنامه را به اهرم فشار به اساتید تبدیل کنند.

از نکات قابل تامل این بخشنامه این است که عضو هیأت علمی تمام وقت نوع (الف) موظف به انجام نظام مند ۳۲ ساعت کار علمی یا معادل آن در هفته مشتمل بر ۱ تدریس ۲ پژوهش تحصیلات تکمیلی که شامل راهنمایی پایان نامه و رساله دکتری می‌شود و نقض بزرگ در اینجاست که بسیاری از رشته‌های دانشگاهی در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد، در دوره‌های ارشد و دکتری دانشجو ندارند و این پرسش برای اساتید به وجود آمد که پایان‌نامه‌های مورد اشاره در این بخشنامه، از کجا باید تأمین شوند؟

اجرای این شیوه‌نامه، اساتید دانشگاه آزاد را با مشکلات اقتصادی مواجه می‌کند

اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی معتقدند: تقسیم اعضای هیئت علمی به دو گروه غیرواقعی، غیرعلمی و سلیقه‌ای، بدون شک پیامدهای روانی ناگواری برای آنان دارد. با توجه به اوضاع کلی اقتصاد کشور و دانشگاه در دورنمایی چندساله، دیری نیست که تمامی اساتید دانشگاه آزاد به رتبه (ب) تخفیف درجه یابند و با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و روند روبه‌رو رشد هر روزه تورم، نتیجه اجرای شیوه‌نامه، چیزی جز کاهش درآمد اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد و وارد کردن فشار اقتصادی به این افراد و خانواده‌های آنان نخواهد بود.

اساتید دانشگاه آزاد در بیان مشکلات خود به ایسنا اظهار کردند که اجرای این شیوه‌نامه هزینه‌های دانشگاه‌ آزاد اسلامی را کاهش می‌دهد ولی اساتید باید در این میان متضرر شوند و مخارج دانشگاه از طریق کاهش دستمرد آنها صرفه‌جویی شود!

عده‌ای از اساتید در پیام‌های خود مدعی شده‌اند که مدیران دانشگاه آزاد دریافتی‌های خود و مدیران واحدها را تا ۳۰۰ درصد افزایش داده‌اند اما در سال جاری دریافتی اعضای هیات علمی افزایش نیافته است.

یکی از اساتید دانشگاه آزاد با ۱۵ سال سابقه هیات‌ علمی بودن به ایسنا گفت: مگر ما روز اولی که با دانشگاه قرارداد بستیم،‌ بخشنامه الف و ب در کار بود؟ با این شرایط بد اقتصادی،‌ معیشت من و خانواده‌ام به خطر افتاده و علاوه بر نگرانی‌ها و استرس‌های زندگی، باید نگران بخشنامه‌های دانشگاه آزاد هم باشیم.

یکی دیگر از اساتید دانشگاه آزاد به ایسنا اظهار کرد: هیات علمی دانشگاه آزاد یک سوم هیات علمی دانشگاه دولتی حقوق می‌گیرد و مداما،‌ عده‌ای که وابستگی به این سیستم ندارند،‌ بخشنامه‌هایی عجیب و نامعقول صادر می‌کنند تا ریشه دانشگاه را بخشکانند و هیات علمی را بیش از پیش در تنگنای اقتصادی قرار دهند.

یکی دیگر از اعضای هیات علمی با بیان اینکه عده‌ای که برای دانشگاه آزاد تصمیم می‌گیرند،‌خود بازنشسته و چند شغله هستند،‌گفت: افرادی که برای دانشگاه آزاد تصمیم می‌گیرند،‌بعضا از پرسنل این دانشگاه نیستند ولی این حق را دارند که ما به دو گروه الف و ب تقسیم کنند.

درخواست همسانسازی حقوق اعضای هیات علمی

در روزهای پیش از انتخابات ۱۴۰۰، اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در توئیت‌های متعدد، با انتشار هشتگ (#همسان‌_سازی حقوق_دانشگاه_آزاد_با_وزارتین) خواستار همسان‌ سازی حقوق اعضای هیات علمی این دانشگاه با دانشگاه‌های‌ دولتی شده‌اند.

کافی است سری به توئیتر بزنید و این هشتگ را جست‌وجو کنید تا از گلایه‌های اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی آگاه شوید. عده‌ای از اساتید، با دست به دامن شدن به کاندیدهای ریاست جمهوری،‌ خواستار همسان‌سازی حقوق خود با اعضای هیات علمی وزارتخانه‌های علوم و بهداشت شده‌اند.

عده‌ای نیز با انتشار فیش حقوقی خود، از حقوق‌های پایین و زیرخطر فقر خود شکایت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد با توجه به گلایه‌های متعدد اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و مواردی که مطرح می‌کنند، اجرای این بخشنامه تبعات گوناگونی برای اساتید پرجمعیت‌ترین دانشگاه کشور دارد. همچنین، اجرایی کردن بندهایی از این بخشنامه در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد در شهرستان‌ها، کاری غیرممکن می‌نماید!

بنابراین، با توجه به موارد فوق و صحبت‌های اساتید، بهتر است مسئولان ذیربط بندهای این بخشنامه را مجدداً بررسی و در مورد آنها تصمیمات جدیدتری بگیرند و اگر معتقدند اساتید در این میان متضرر نمی شوند و موارد مطرح شده نادرست می نماید، می توانند به انحاء و اسکال مختلف به ایرادت مطرح شده پاسخ دهند و در مورد جزئیات این بخشنامه روشنگری کنند. چراکه صدور این بخشنامه در شرایط اقتصادی فعلی کشور و در دوران پاندمی کووید-۱۹، تنها عرصه را بر اساتید دانشگاه آزاد و خانواده‌های آنان تنگ کرده و فشارهای روانی زیادی به آنها وارد می‌سازد.

گفتنی است، برای جمع بندی این گزارش و دریافت نقطه نظرات مسئولان دانشگاه آزاد در باره مباحث مطروحه،ایسنا تلاش کرد با سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی تماس بگیرد و نظرات دانشگاه را در این گزارش ذکر کند، اما علی رغم پیگیری ها پاسخی دریافت نکرد. خبرگزاری دانشجویان ایران آماده انعکاس نظرات مسئولان دانشگاه و توضیحات آنها است.

اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۹
انتشار یافته: ۸۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
کدام اساتید!؟
ما هم دادخواهی داریم. لطفا از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد ارزشیابی شود که در آن دانشگاه، در قبال دریافت مقادیر هنگفت شهریه، چه به دانشجو آموزش داده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
دریافت مقادیر هنگفت شهریه؟!؟
منظورتان دو سیا نهایتا 3 میلیون تومان شهریه در هر ترم برای دوره کارشناسی است؟ اگر مهد کودک ثبت نام کنید که چند برابر این را باید شهریه بدهید!
عمرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
دانشجوی گرامی لطفا تر و خشک را با هم نسوزانید. خیلی از دانشجویان هم صرفا مدرک گرا هستند متاسفانه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
من خودم در دانشگاه لزاد تحصیل کردم وخیلی هم خوب بود اساتید دانشگاه آزاد هیچ در ادریس کم نمیزارن ولی من وقتی شنیدم حقوق اساتید با فوق لیسانس کمتر از ۵ ملیون هست واقعا دلم سوخت اونا واقعا زحمت میکشن
**
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
همان اساتیدی که مقامات بالاسری حیثیتشون رو لگدمال کردند تا به تو و امثال تو نمره بدن.
همان اساتیدی که با سختی درس خوندن اما با فشار مسِولین دانشگاه مجبور شدن و میشوند که به تو و امثال تو نمره بدن.

همان اساتیدی که بخاطر تجاری سازی علم توسط سیاست زدگان بازهم مجبور میشدن بر روی داشته ها و سواد خود چشم پوشی کنند و به تو و امثال تو نمره بدن.

همان اساتیدی که دانشگاه را ساختند تا تو و امثال تو بیاین نمره و مدرک بگیرین و بعد هم حرف مفت بزنید.
استاد دانشگاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
سلام به من دکترای حق التدریسی ساعتی 17 تومن می دهند
پاسخ ها
استادم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
این نحوه صحبت کردن وادبیات برخی دانشجویان و فارغ التحصیلان خود نشان دهنده این هست که اساتید این دانشگاه با چه معضلاتی روبرو هستند. من از بهترین دانشگاههای کشور فارغ التحصیل شدم و اکنون استاد دانشگاه ازاد هستم. چندین برابر اساتید خودم وقتو انرژی و حوصله برای دانشجویان خود میگذارم اما خروجی کمتری گاها می بینم. تصور برخی
دانشجویان این هست که چون شهریه پرداخت می کنند باید نمره بگیرند و فارغ التحصیل شوند. عزیزان بدانند که تنها بخش بسیار کوچکی از شهریه آنها صرف دستمزد ناچیز اساتیدشان می شود. جویا شوند که بقیه کجا می رود.
با این نحوه مدیریت دانشگاه و انتظارات دانشجویان فشار همه جانبه به اساتید این دانشگاه که از نخبگان کشور هستند وارد می شود و انگیزه و رمقی برای اساتید باقی نمی ماند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
زیاد هم هست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
خوب زیاده دیگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
دا نشگاه ازاد همین مبلغ هم که میده زیادشون هم هست. مگر چکار می کنند جز تربیت عده ای بی سواد و صدور مدرک
پاسخ ها
عمرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
پس شما هم مثل بیسوادها حرف نزنید
RB
| United States of America |
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
بر فرض که حرف شما درست باشد که نیست پس با منطق شما میشه گفت چون کیفیت شکر کارخانه هفت تپه خوب نیست میتونیم هر بلایی که خواستیم سر کارگرانش بیاریم
الان میانگین حقوق کارمندان دولت ۱۵ میلیون هست مگر ابن کارمندان که ۵۰ درصدشون هم زیادی هستند چه کار مفیدی
انجام می‌دهند ولی میانگین حقوق اساتید دانشگاه آزاد ۴ تا ۶ تومن هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
برده پول هستی برای هر پست چقدر می گیری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
دانشگاه آزاد اسلامی، یک سازمان غیرانتفاعی غیردولتی است و مسائل درون سازمانی آن، ربطی به ریاست‌جمهوری و وزارت علوم ندارد. همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های وزارت علوم با اعضای هیأت علمی غیر بالینی وزارت بهداشت نیز، منوط به حضور چهل ساعتی و تمام وقت عضو هیات علمی و عدم فعالیت در هر شغل دیگر شده است. ضمنأ تفاوت حقوق بین اعضای هیأت علمی وزارت علوم و دانشگاه آزاد بسیار ناچیز است و فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی در کنار فعالیت آموزشی، از ابتدا جزو ارکان وظایف اعضای هیأت علمی است. در نهایت حق‌الزحمه مدرسین مدعو دانشگاه آزاد اسلامی از شهریور سال نود و شش تاکنون پرداخت نشده.
بزرگترین معضل دانشگاه آزاد، کارمند سالاری و تعداد زیاد و غیر قابل توجیه کارکنان غیر عضو هیأت علمی است.
پاسخ ها
روح اله
| Romania |
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
ترجمه میکنم:
دانشگاه آژاد یه جزیره درایران هست که هر کی سیاسیون عمدتا تاریخ مصرف گذشته برای شغل چندمشون میان اونجا و چون خارج از ایران هست قوانین حاکمیتی مثل قانون کار و ... هم اصلا نافذ نیستند و هر کاری که تیم طهرانچی و همکاران اتوبوسیشون خواستند اونجا انجام میدن و مثلا باری کارمند با 25 سال سابقه چهار میلیون و 500 هزار تومی حقوق میدن و برای خودشون که مثل آقای فداکار و ولایتی صد تا شغل دیگه هم دارند حقوق 40 میلیونی تصویب میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
موسسات آموزش عالی آدم نیستند بخصوص کارمنداش با فوق لیسانس و15سال خدمت 2700میدن عین ضلم فقط یک عده دارند خوب میخورند
پاسخ ها
عمرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
دوست عزیز لطفا وقتی اطلاعاتتان کامل نیست نظر ندهید
عمرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
شما اول دیکته فارسی یادبگیر که ضلم ننویسی. بعد بیا ببینیم چی میگی
دانشگاه ه ازادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
مگر مملکت برای ریاست جمهوری است؟ مگر منابع مملکت برای افراد خاصی مثل وزارت علوم هست که شیر نفت رو بروش باز کردن و فقط بودجه رو میگیرن و خروجی صفر.

دانشگاه ازاد به خود می بالد که از سال 64 تا الان یک ریال از بودجه استفاده نکرد و سرپا ماند. حالا لطف کنید شما دولتیها فقط 10 سال بودجه نگیرید و ادامه فعالیت دهید. می توانید؟ فقط مفت خوردید و خوابیدید.
با سپاس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
ضلم؟ فوق لیسانسی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
((لعنت الله علی الظالمین))
علی باستانفر
|
Germany
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
از طرف جامعه دانشگاهیان آزاد اسلامی از سایت تابناک به خاطر انعکاس این خبر تشکر میکنیم
افشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
برای همین هم هست که حکومت، دولت و مسئولین یا هر چه که نامش را بنامید سعی در محدود کردن و طبقه بندی کردن اینترنت و یا حتی قطع آن به نحوی دارند. چون این صداها شنیده نشود و بعد سایبری ها بیایند و در فضای مجازی بین الملل تبلیغ گل و بلبل و سنبل کنند که بله ایران بهشت موعود است. کاملا وضعیت این اساتید را درک می کنم چون پدر و مادرم هم زمانی همکار این دوستان بودند و فلاکتی که این قشر علمی و تحصیلکرده می کشند را کاملا درک می کنم.
قاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
از تابناک به خاطر انعکاس مشکلات پرسنل دانشگاه آزاد متشکرم
تابناک وزین و باوجدان، شما از معدود رسانه هایی هستید که فریاد ما رو شنیدید و آن را انعکاس دادید.
اظافه کنید که طهرانچی دانشگاه آزاد را به ویرانه تبدیل کرده
به داد اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد برسید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
هموطنان عزیز جهت رویت فیش های نجومی مدیران دانشگاه ازاد و همچنین اعضای هیات علمی عادی می توانید به هشتگ #به_داد_اساتید_دانشگاه_آزاد_برسید مراجعه بفرمائید.
یکسری اسناد تخلفات اقای طهرانچی را هم می توانید مشاهده بفرمائید. البته ما اساتید دانشگاه ازاد به همراه سایر هموطنان کشور می خواهیم بدانیم که چه اتفاقی برای شهریه دانشجویان دانشگاه ازاد
می افتد!!!!!
برچسب منتخب
# دولت چهاردهم # اسماعیل هنیه # مسعود پزشکیان
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟