بازدید 7302

چرا هنرمندان جبهه انقلاب همچنان جزو ساکتین هستند؟

هنوز موضع گیری خواص و کوشش ایشان برای استفاده از برد رسانه‌ای‌شان نه صرفاً برای رفع شبهات میان گروه‌هایی از مردم، بلکه برای نشان دادن اینکه موضع هنرمندان تنها آنچه رسانه‌های خارجی انعکاس داده‌اند نیست و هنرمندان شناخت شده ایرانی هستند که موضع دیگری دارند، ضروری است.
کد خبر: ۱۱۵۷۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵ 03 January 2023

چرا هنرمندان جبهه انقلاب همچنان جزو ساکتین هستند؟

با وجود آنکه مقامات عالیرتبه نظام، از نخبگان به ویژه آنهایی که دلبسته نظام هستند خواسته‌اند تا درباره حوادث اخیر موضع گیری کنند، قریب به اتفاق هنرمندان جبهه انقلاب حتی از اظهارنظر یک خطی پرهیز کرده‌اند؛ رویکردی که ممکن است پرسش‌های جدی درباره ادعاهای برخی از ایشان در قبال جمهوری اسلامی ایجاد کند.

به گزارش «تابناک»؛ در صف بندی مرسوم، گروهی از هنرمندان همواره خود را جزو جبهه انقلاب طبقه بندی می‌کنند و معمولاً همواره مدعی لزوم حمایت از خود شده‌اند. برخی از این چهره‌ها آثار قابل دفاعی نیز در قبال این حمایت خلق و برخی دیگر از چهره‌ها نیز این حمایت‌ها را در اصطلاح حیف و میل کرده‌اند و محصول قابل دفاعی نیز نداشته‌اند؛ اما اتفاق مهم‌تر رویکرد این هنرمندان در موقعیت‌های حساس است.

در شرایطی که گرد و غبار حوادث، تشخیص حق و باطل را دشوار می‌سازد، جزو انتظارات نظام حضور نخبگان همه عرصه‌ها به ویژه نخبگان فرهنگی و هنری در صحنه است؛ چهره‌هایی که محبوبیت بیشتری دارند و در جنگ شناختی می‌توانند نتیجه را به نفع جبهه خودی تغییر دهند؛ اما با وجود آنکه مقامات عالیرتبه نظام همواره بر حضور این چهره‌ها در صحنه تاکید کرده‌اند، اغلب ایشان در چنین وقایعی سکوت کرده‌اند و به تعبیر خودشان اعتبارشان را در این صحنه‌ها به مهلکه نبرده‌اند.

این رویکرد را در حوادث ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ به وضوح می‌توان دید و این سکوت عامدانه در مواردی دل اهالی جبهه انقلاب را خون کرده، چون آن‌ها می‌بینند برخی خواص هنری که وامدار نظام هستند، چگونه در این مقطع از نظر‌ها پنهان می‌شوند و به محض آماده شدن فیلمنامه‌های بعدی‌شان، برای دریافت بودجه در نهاد‌های مختلف ظاهر می‌شوند و سهم‌شان را طلب می‌کنند. این رویکرد ممکن است زمینه ساز این تصور شود که گفتار و رفتار این چهره‌ها در وفاداری به نظام تطابق ندارد و آن‌ها بیش از آنکه نظام را قبول داشته باشند، پول نظام را قبول دارند!

هرچند در این مقطع، شلوغی‌ها فروکش کرده و این اتفاقات دست‌کم اینجا به پایان رسیده، هنوز موضع گیری خواص و کوشش ایشان برای استفاده از برد رسانه‌ای‌شان نه صرفاً برای رفع شبهات میان گروه‌هایی از مردم، بلکه برای نشان دادن اینکه موضع هنرمندان تنها آنچه رسانه‌های خارجی انعکاس داده‌اند نیست و هنرمندان شناخت شده ایرانی هستند که موضع دیگری دارند، ضروری است. از این منظر انتظار می‌رود این گروه دست به کار شوند و نشان دهند واقعاً هوادار نظام و این آب و خاک هستند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۶۲
انتشار یافته: ۱۱
اول باید هنر و هنرمند را تعریف کرد.
عده ای تصورشان از هنر این است که حتماً باید در راستای چهارچوبهایی باشد که آنها مشخص می کنند. افرادی هم که در خارج از این چهارچوبها فعالیت می کنند نه هنرمندند و نه فعالیتشان مورد نیاز!
تا موقعی که هنرمندانی مانند مهران رجبی هستند، نباید غمی داشته باشد.
فقط یه هنربند جبهه انقلاب داریم اونم ؛ هاطمی کیا
پاسخ ها
جوان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
منظورت..........حاتمی کیا....بود!!!!
خواص چه کسانی هستند؟
آیا خواص دارای استعدادهای خارق العاده هستند یا خونشان رنگین تر است یا یاران ایام هستند؟
آیا سریال «گانادو» یک اثر هنری انقلابی تعبیر می شود؟
آیا شبکه های مختلف صدا و سیما با این بودجه سرسام آور هنرمندان انقلابی را گرد آورده و تولیدات هنری انقلابی خلق می کند؟
منظور از جبهه انقلاب چیست؟
جبهه، یک واژه نظامی است که کاربرد خاص خودش را دارد.
والا این هنرمندان به اصطلاح جبهه انقلاب رو نه کسی میشناسه نه بعید میدونم بویی از هنر برده باشن. البته اگر مجیز گویی هنر باشه که مساله قابل بررسیه حتما.
منظور...مهران رجبی ......!!!!!!!...
به قول اون عزیز جنگی نیست که جبهه هم داشته باشد همه مردم ایرانند و برادران و خواهران یکدیگر فقط کدورتی پیشامد کرده عقلا باید برای دلحویی و آشتی پیشقدم شوند و اجازه ندهند آتشی شعله ور شود و دار و ندارشان را بسوزاند
هنرمند واقعی پشت مردم کشورش است .نیازی به تجویز دولتی ندارد.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست