با رای اعضای کمیسیون تلفیق؛

کلیات لایحه برنامه پنج‌ ساله هفتم توسعه تصویب شد / موافقان و مخالفان چه گفتند؟

مساله محور بودن برنامه هفتم از جمله حسن‌های این برنامه قلمداد می‌شود. مساله محور بودن بیشتر در این برنامه مدنظر قرار گرفته است؛ رابطه دولت با نفت، مولدسازی، اصلاح صندوق‌های بازنشستگی از جمله نقاط قوت این برنامه است و اما در برخی حوزه‌ها اعتقاد داریم برنامه دارای ضعف‌هایی است؛ یکی از این بحث ها، بحث تصویر ایران آینده است.
کد خبر: ۱۱۸۲۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۱ 09 July 2023

کلیات لایحه برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه تصویب شد/موافقان و مخالفان چه گفتند؟

 

تابناک _ سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه از تصویب کلیات لایحه برنامه پنج ساله هفتم توسعه در جلسه عصر امروز شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۲ این کمیسیون خبر داد. محسن زنگنه گفت: جلسه امروز شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۲ کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در دو شیفت صبح و بعدازظهر و با حضور جمعی از وزرای دولت برگزار شد.

وی تاکید کرد: نمایندگان این کمیسیون پس از بحث و بررسی و استماع گزارش برخی از وزرای دولت و همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، رئیس دیوان محاسبات و نقطه نظرات نمایندگان موافق و مخالف، با ۲۷ رای موافق، ۶ رای مخالف و یک رای ممتنع  از مجموع ۳۴ نماینده حاضر با کلیات لایحه برنامه پنج ساله هفتم توسعه موافقت کردند.

گفتنی است، رئیس سازمان برنامه بودجه در جلسه عصر کمیسیون تلفیق و در راستای تببین ویژگی‌های برنامه هفتم توسعه گفت: امروز همکاران ما در دولت، در کمیسیون حاضر شدند و در بخشی از موضوعات تخصصی، گزارش هایی را به نمایندگان ارائه کردند.

منظور تاکید کرد: در لایحه سعی کردیم وارد اصلاح قوانین دائمی نشویم. لایحه فوق دو مشخصه دارد و برخی از احکام این برنامه، سیاست‌های اجرایی برای اهداف کمی برنامه است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه بخشی دیگر از احکام فوق برای دریافت مجوز قانونی از مجلس است، تاکید کرد: در این لایحه برای همه بخش‌ها اهداف کمی تعریف کردیم و در این بخش عددگذاری شده است؛ بنابراین این برنامه کمیت پذیر است.

وی با بیان اینکه در این برنامه وظایفی را به دستگاه‌ها محول کردیم، بیان کرد: ما سعی کردیم به واقع برنامه هفتم مساله محور باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره رشد اقتصادی پیش بینی شده در برنامه هفتم، بیان کرد: ما باید هر سال ۵ هزار همت تشکیل سرمایه داشته باشیم. امسال برآورد وزیر اقتصاد این است که تا سه هزار همت امکان تشکیل سرمایه وجود دارد. برای رسیدن به این هدف، باید بتوانیم ۵۰ درصد تشکیل سرمایه را افزایش دهیم.

وی تاکید کرد: درباره تامین مالی باید تصمیمات مهمی را در برنامه بگیریم. یکی از رویکرد‌های ما در تامین مالی این است که شرکت‌های سهامی عام پروژه را تعریف کنیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: مرکز از یک سال و نیم کار خود را روی برنامه هفتم توسعه آغاز کرد.

وی تاکید کرد: تاکنون مرکز پژوهش‌ها ۴۵ گزارش تخصصی درباره بخش‌های مختلف برنامه تهیه و در اختیار نمایندگان قرار گرفته است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس بیان کرد: مساله محور بودن برنامه هفتم از جمله حسن‌های این برنامه قلمداد می‌شود. مساله محور بودن بیشتر در این برنامه مدنظر قرار گرفته است؛ رابطه دولت با نفت، مولدسازی، اصلاح صندوق‌های بازنشستگی از جمله نقاط قوت این برنامه است و اما در برخی از حوزه‌ها اعتقاد داریم برنامه دارای ضعف‌هایی است؛ یکی از این بحث ها، بحث تصویر ایران آینده است.

وی تاکید کرد: پیش بینی پذیری در اقتصاد باید در برنامه هفتم توسعه تقویت شود. همچنین ایجاد اشتغال در برنامه فوق نیاز به تقویت دارد.

جبار کوچکی نژاد در مخالفت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: مسیر برنامه، مشکلات کشور را حل نمی‌کند. امروز مردم نگران فرهنگ، اقتصاد، خدمات و بسیاری از امورات خود هستند. مردم امروز به این برنامه چشم دوخته اند؛ بنابراین، ما باید فکری اساسی کنیم و محل فکر کردن هم همین جاست.

وی تاکید کرد: اگر ما شرایط خاص کشور را نبینیم و برنامه را با این شرایط ترسیم نکنیم، حتما به بی راهه خواهیم رفت.

این نماینده مجلس بیان کرد: در این برنامه راه‌های تامین مالی به درستی مشخص نشده است.

سید البرز حسینی در موافقت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: ما نمی‌توانیم خودمان را جدای از جهان ببینیم؛ لذا بخشی از رفتار کلان کشور ما مرتبط با مابقی جهان است.

وی تاکید کرد: برنامه باید برای کشور قدرت و ثروت تولید کند، اگر خارج از این موضوع به مباحث ریز بپردازیم، از محوریت اصلی خارج می‌شویم.

این نماینده مجلس تاکید کرد: ما اگر این برنامه را برگردانیم، آیا فرصتی هست از دل این مرودات ما برنامه‌ای جامعی به دست بیاید. اگر می‌خواهیم یک برنامه حداقلی داشته باشیم باید به این برنامه رای دهیم.

محمدحسن آصفری در موافقت با کلیات برنامه هفتم توسعه بیان کرد: برنامه هفتم توسعه حسن‌های خوبی دارد و دنبال این نیست که تمام مسائل کشور را حل کند.

وی تاکید کرد: برنامه هفتم توسعه در حوزه‌های مختلف به ویژه صنعت موارد و مسائل خوبی را مدنظر قرار داده است. در حوزه دفاعی و امنیتی موضوعات خوبی در برنامه منعکس شده است.

علیرضا ورناصری در مخالفت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: اساسی‌ترین ایراد این لایحه این است که شرایط کشور را خیلی عادی جلوه داده است.

وی تاکید کرد: باید به مسائل اصلی کشور در برنامه توجه کنیم. آیا در این برنامه به همه مسائل اصلی کشور توجه شده است؟ در برنامه فوق به موضوع ارتباطات و حمل و نقل توجه خوبی نشده است.

احمد راستیه در موافقت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: باید ببینیم در برنامه هفتم توسعه چه اهدافی را دنبال می‌کنیم. امکان رصد و پایش و ارزیابی در برنامه باید مورد توجه قرار گیرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دولت سیاست‌های درستی را درباره اقتصاد دریا محور در برنامه هفتم توسعه منعکس کرده است.

سید علی یزدی خواه در موافقت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: در این برنامه به موضوعات معیشتی مردم توجه شده است و متولیان احکام این برنامه به درستی مشخص شده اند.

روح الله ایزدخواه در مخالفت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: فقدان رویکرد مشخص، اولین ضعف برنامه هفتم توسعه است. در زمینه واگذاری غلط شرکت‌ها مسائلی در این برنامه در نظر گرفته نشده است. در این برنامه استراتژی صنعتی مد نظر قرار نگرفته است. بخش تعاون و دانش بنیان‌ها در این برنامه ضعیف دیده شده است.

اقبال شاکری در موافقت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: انصافا در طرح‌های تحولی مسکن، موضوعات پیشنهاد شده در برنامه، قابل تقدیر است. رابطه دولت و نفت و مولدسازی از جمله اتفاقات برنامه هفتم توسعه است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶۴
علیرضا ورناصری در مخالفت با کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: اساسی ترین ایراد این لایحه این است که شرایط کشور را خیلی عادی جلوه داده است‌.
همین نظر به تنهایی خودگویای واقعیت است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
شما ها اگر برنامه ریزی بلد بودید، هر سال در انتهای سال با 40 -50 درصد کسر بودجه مواجه نمی شدید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
دیروز اعلام شد که در میان کشورهای دنیا، سهم ایران از جذب سرمایه در سال میلادی گذشته تنهه 0.1 درصد بوده است!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
تا موقعی که به قوانین بین المللی تن در ندهید، روابط با آمریکا و اروپا را نرمالیزه نکنید و در افکار و اندیشه هایتان اصلاحات اساسی انجام ندهید، اوضاع این مملکت همین آش و همین کاسه بوده و با شیبی تند خرابتر هم خواهد شد. برنامه پنج ساله هفتم را هم به عنوان قصه شب برای بچه هایتان بخوانید تا خواب هاب خوب ببینند!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
آیا در این لایحه، به توسعه دستگاه قضایی مملکت هم اشاره شده است؟ اگر این ادعا که طبری بیشتر ۴۵ ماه حبس را در مرخصی بوده را به حساب بدخواهان و غرض‌ورزی بگذاریم، باید پرسید وقتی در کشور ما برای سرقت ۳ بسته بادام هندی توسط پدر ۴۵ ساله دارای ۳ فرزند، حکم ۱۰ ماه حبس و ۴۰ ضربه شلاق صادر می‌شود (حکم دادگاه در رسانه‌ها منتشر شد) چگونه طبری بعد از تنها ۴۵ ماه از زندان برون شده؟
برنامه پنح ساله .خ
نمایندگان این مملکت و ببین یکیش با حس و حال تصمیم میگیرد دیگری انصافا قابل تقدیر است. خوب اخر طرح هم معلومه از همین حالا .
آیا ۶ برنامه توسعه قبلی چند درصد در توسعه کشور در مقیاس جهانی موفق بوده است که ما برنامه هفتم را طراحی می کنیم بازخورد برنامه های در توسعه کشور چقدر بوده است آیا ۶ برنامه به توسعه کشورانجامیده است یا خیر چند درصد موفق بوده است
متن خبر در باره هر موضوعی که باشد سانسورچی تابناک تا کامنت یک «ناشناس» را که همیشه در آن کلمه «فواحش» وجود دارد منتشر نکند، گرم نمی شود و دست و دلش به کار نمی رود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
آفرین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
خخخخخخخخ
سال ۷۰ کلاس هشتم بودم ، با شنیدن اسم برنامه سوم یا دوم میگفتم ای کاش زودتر این برنامه تمام بشه ببینیم ایران پیشرفت کرده .
اللن از اسم برنامه هفتم میترسم چون صحبت از افزایش سن بازنشسگی و کم کردن حقوق بازنشستگان میکنه .
خدایا دیگه بریدم ، توان نیست ، خودت براکمک مردم کاری کن ، کسی به فکر نیست ، هر روز تعدادی بر اثر فقر خودکشی میکنند . منم آرزوی مرگ دارم .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
مشکل شما این است که از دیگران انتظار داری بخودت متکی باش
ناشناس
| Australia |
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
تا وقتی برای رسیدن به حق مسلم خودت به خدا التماس میکنی سزاوار از این بدتر هم هستی
تو رو خدا یکی ّبه آقا بگه :
مردم دیگه توان توان ندارند .
چطور میشه یک دهم تا یک بیستم دنیا درامد داشته باشی بعد خودرو ولوازم خاتگی و یدکی آشغال رو که هر روز خرابند را به قیمت ۳ تا ۱۰ برابر جهانی تهیه کنی .
حداقل حقوق کارگر تو دنیا دوتا سه هزار دلاره یعنی صد تا صد و پنجاه میلیون .
جبار کوچکی نژاد : مردم امروز به این برنامه چشم دوخته اند!

نه آقا، مردم امروز به شاسی بلندها و حقوق های بالای 100 میلیونی نماینده ها چشم اندوخته اند.
برنامه هفتم یا داستان حسین کرد؟

شماها برای قیمت مرغ و گوشت و سیب زمینی یک ماه آینده نمی توانید برنامه ریزی کنید، آن وقت از حالا برای 7 سال آینده برنامه ریزی می کنید؟!
خداوکیلی این 6 برنامه تغیرات محسوسی در کشور ایجاد شده ؟چرا کارشناسان در اینمورد اظهارنظر نمی کنند.
مجلس «سیسمونی گیت» و «شاسی بلند» و «حقوقهای نجومی» در جایگاه برنامه ریزی و رفع حل مشکلات کشور نیست.
برنامه توسعه فقر برای مردم و توسعه درآمد برای دولت
واقعاً طرح چنین برنامه هایی از سوی دولتی که به هزاران وعده و وعیدش در دو سال گذشته پشت کرده، آن هم در چنین مجلسی، تنها یک شوخی بی مزه است.
دولت رییسی استاد شعار، وعده و سرهم بندی است.
تشکیلات جلسات سران 3 قوه، اختیارات و تصمیماتش فرا قانونی هستند. به کدامین اصل قانون اساسی چنین تشکیلاتی حق قانون گذاری دارند؟
اول صبحی کلی بابت جلسه امروز مجلس و لایحه پنج ساله هفتم، خندیدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
دیگه باید صد واندی میلیون حقوق و شاسی بلند و رانت غیره حلاشون باشه
با این سرعت پس رفت، چیزی از مملکت در 7 سال آینده باقی خواهد ماند؟!!
توسعه!
کدام توسعه؟
با این هم بی کفایتی، مسئولان حتی نمی توانند آب شرب مردم را در 2-3 سال آینده فراهم کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
منظورشون توسعه رانت و سهمشون هست. به من و شما که اصلا فکر نمیکنن
با این همه عقب گشت و درماندگی در سالهای اخیر ، چطور رویتان می شود می شود از پیشرفت و توسعه صحبت کنید؟
تنها خسارات ناشی از برنامه هسته ای، چهار برابر خسارات جنگ 7 سال با عراق ارزیابی شده است.

ایران باید الان کشوری هم تراز با کره جنوبی بود.
شما ها اگر اهل برنامه ریزی بودید، الان وضعیت این مملکت این نبود.
جمع کنید این بازی ها را. شما ها نمی تونید قیمت 2 قلم کالای خوراکی را ثابت نگه دارید.
برنامه و تصمیماتی که از این دولت و این مجلس خارج می شوند، نه کارایی دارند و نه اجرا شدنی هستند. اگر هم اجرا شوند، نتیجه ای جز خسارات ندارند.
سلام علیکم، انشالله سازمان بیمه سلامت ایران دیگه ذیل وزارت رفاه خواهد شد.
توسعه پیشکش یک برنامه بنویسید برای کنترل پسرفت .
با توجه به تورم بین ۴۰ تا ۵۰ درصد طی ۵ سال گذشته ، پیشنهاد محاسبه حقوق بازنشستگی طبق متوسط حقوق دریافتی در ۵سال گذشته ، از تفکر چه کسانی تراوش کرده که این موضوع خیانت در حق بازنشسته های جدید می باشد . گرچه می گویند این طرح رد شده است ولی از گناه پیشنهاد دهندگان آن کم نمی کند
در ارتباط با افزایش هرگونه سن و یا سابقه جهت بازنشستگی ظلم به بیمه شدگان می باشد .
با توجه به اینکه بارها و بارها دولتمردان و مجلس ما نشون دادن که از درک انداره اعداد و شمردن بیشتر از صد هزار عاجز هستن( مخصوصا بین میلیارد و میلیون) خواهشا این موضوع رو بررسی کنید که در این برنامه ریزی دردسر نشه
یادمون نره ساخت چهار میلیون مسکن و یا قابلیت کشور برای ساکن شدن دو میلیارد نفر و ....
تا زمانی سرمایه های این مملکت خرج مسایلی میشود که هیچگونه تولید و ارزش افزوده ای ندارد
و وقتی مسیولین ما قدرت تفکر و تحلیل اقتصادی را ندارندو نمی توانند بدون سیاسی کاری تصمیم عاقلانه بگیرند اوضاع همینه و بس .
آقا من از اینا که میگی سر در نمیارم
من فقط صبح رفتم نون باگت بگیرم که نسبت به جمعه ۴۰ درصد گرون شده بود یعنی مهمونه در واقع آب دادن به ملت برای قربونی کردن بوده
از صبح برخی از کارگزاری ها را قطع کرده اند و سهامدارن توانایی حفاظت از سرمایه خود را ندارند. معاملات امروز بورس باید باطل شوند.
به این وقاحت رسیده اید؟
حالا مگه توو اون ۶ تای قبلی چه کار مفیدی برای انجام دادن که بخوان توو این یکی انجان بدن؟ اینم مثل بقیه برنامه ها فقط رانت برای خودشون و آقازاده هاشونه
با سلام و احترام بازنشتگان با این شرایط امروزی مشکل دارند و هر روز تجمع میکنند و اعتراض دارند به شرایط زندگی بجایی افزایش حقوق و کنترل تورم به فکر افزایش سن بازنشتگی و حقوق متوسط 5 سال اخر خدمت هستید نمایندگان مجلس کجایید شما با کی هستید
آقا من از اینا که میگی سر در نمیارم
من فقط صبح رفتم نون باگت بگیرم که نسبت به جمعه ۴۰ درصد گرون شده بود یعنی مهمونی ۱۰ کیلومتری در واقع آب دادن به ملت برای قربونی کردن بوده
از همسانسازی حقوق بازنشستگان چه خبر
آیا همه کار ها مثل اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان است
پی ساختمان خراب است واصولی ومهندسی ساخته نشده ،معماروکارگران وبنا تخصص وتجربه وتعهد کافی ندارن اما این معمار وبناها درپی دکوراسیون وتجملات داخل منزل هستند.مشکل جمعیت،سرمایه گذاری خارجی وداخلی،ثبات اقتصادی ،محیط زیست ،اقتصادومعیشت و بی کفایتی و فساد وسومدیریت و اقتصاد رانت و مافیایی ودولتی وغیره رو حل کنید بعد به برنامه ریزی بپردازید
با سلام واحترام

ضمن تایید کاستی های برنامه که هم وطننان گفتن. یکی دیگر از مهمترین کاستی های این برنامه " عدم توجه به مشکلات محیط زیست و مشکلات تامین آب کشور بویژه در استانهای محروم وعدم توجه به مشکلات کارگران " است.

صحبت از برنامه کارشناسی شده می کنند،سوال اینجا است کدام کارشناس، افرادی مثل دکتر کاوه مدنی (استاد محیط زیست)را ازکشور فراری دادین تاخودتان تصمیم بگیرید.
تمام این برنامه های هفتگانه توسعه! توهمی بیش نبوده ، ما چه توسعه ای پیدا کرده ایم ؟ چه زیر ساختی انجام شده؟ فقط به فکر جیب و رانت خود و اطرافیانتان هستید. یک نیم نگاهی به ساحل جنوب خلیج فارس( شیخ نشینها) و ساحل شمال خلیج فارس (ایران) بیندازید و معنای توسعه را دوباره فهم کنید.
کلیات برنامه لایحه هفتم پسرفت و عقب ماندگی کشور تصویب شد / ... این تیتر درست است
خجالت نمی کشید آیا برای کارگر و کارمند نای و توانی مانده که سن بازنشستگی را افزایش می دهید
بورس نابود ش
نماینده ای که به قران قسم خورده وحق حساب میگیره به نظرتون شایسته است اصلا؟
وقتی به روز قانون عوض میشه چه تضمینی وجود داره که به یکی که امروز بیمه واریز می کنه ۲۰ ۳۰ سال دیگه اصلا بازنشستگی تعلق بگیره
روند مثل قبل افزایش گرفتن مالیات از مردم فقیر ، و افزایش بودجه حوزه های علمیه و صداوسیما
لطفآ دقت کنید بازنشستگان ، بازنشستگان فقط خودشان نیستند بلکه در سنی هستند که همه فرزندان از او انتظار دارند. پولی که بابت بازنشستگی‌ از آنها کسر شده بابت چنین روزهایی بوده است. روزهایی که با بیماری های مختلف دست و پنجه نرم می‌کنند و در عین حال همان مخارج را دارند و فرزندان هم در این زمانه از او انتظارات خود را داند. بنا براین حداقل انتظاری که دارند این است که همسان سازی ۹۰ در صدی با شاغلان اجرا گردد تا کمی از مشکلات آنها کاسته شود. نهایتا روزی خواهد رسید که خود شما نیز بازنشسته می شوید واین مشکلات بزرگ را روبروی خود خواهید داشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
دوست گرامی مشکل اینجا است که خودشان آنقدر ثروت اندوزی کردند که نیازی به حقوق بازنشستگی ندارند.متاسفانه کسانی تصمیمی میگیرند که هیچ دردی از بازنشستگان ندارند.
اینها کار را می خواهند طبق کشورهای دیگه تعریف کنند برای کارمندان بیچاره اما حقوق را بر اساس بخور و نمیر میدن. اگه تو کشورهای دیگه سن بازنشستگی 33 یا 35 سال هست آیا حقوقی هم که میدن به کارمند مثل حقوق بخور و نمیر اینجا هست؟؟؟؟؟!!!!
حالا که با عربستان و امارات دوست شده اید از کارشناسان آنها بخواهید که برایتان برنامه بنویسند
با توجه به پیشرفت کشور هایشان بدون داشتن کشاورزی و نیروی تحصیل‌کرده به اندازه کشور ما.
صرف نظر از همه بی عرضگی دولتمردان و مجلس مردان آیا در این به اصطلاح برنامه توسعه هفتم هیچ فکری به حال مشکلات کمبود منابع آب و مسائل زیست محیطی که بزرگترین مشکل کشور درحال حاضر و سالهای آینده خواهد بود شده است .الان برای تامین آب شرب مشهد تمامی چاههای کشاورزی که مال باغ ویلاهای اطراف مشهد بوده پلمب کردن حالا بعدش چی
گندتربن قسمتش بخش لایحه بازنشستگی هست.
با این توضیحات اقایان این برنامه بجز برای خودشان برای مردم هیچ نفعی ندارد
آقای کوجکی نژاد جنابعالی در برنامه ششم با چپاندن قوانین مربوط به ایثارگران و امتیازات خاص به آنها زیر ساخت نظام اداری و اجتماعی و مملکت نابود کردید شما از ویلچرتان نهایت استفاده را کردید
مردم به هیچ عنوان به این برنامه چشم ندوخته اند چطور به خود اجازه می‌دهی از جانب مردم صحبت کنی برای مردم عیار این مجلس ودولت کاملا مشخصه که بضاعت علمی لازم برای حل این مشکلات عظیم راکه خودشان بوجودآورده اندندارند لذا ناامیدانه نظاره گر بی کفایتی آنها هستند
فقط یک نکته: در برنامه هفتم پیش بینی شده حقوق بازنشستگان، میانگین پنج سال آخر حقوق خواهد بود در حالی که الان میانگین دو سال آخر، ملاک تعیین حقوق بازنشستگی است در این صورت حقوق بازنشستگان به نصف تقلیل خواهد یافت همین یک موردبه نظرم کافی است که بفهمیم قانون گذاران کشور ما عملشان با گفته ها و شعارهایشان یکی نیست
برچسب منتخب
# انتخابات ریاست جمهوری # انتخابات # رفح # حج