ته چین

دستور پخت قابلی پلو غذای ملی افغانستان

کد خبر: ۱۱۹۱۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳ 04 September 2023
تعداد بازدید : 5974
بازدید 19046
۶
قابلی پلو که غذای ملی افغانستان محسوب می‌شود، در دیگر کشورها نظیر ایران، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز پخت می‌شود و به نوعی جزو میراث مشترک این کشورها محسوب می‌شود. قابلی پلو یکی از انواع پلو است که در پخت آن از برنج، کشمش، زردک (هویج)، گوشت و خلال پسته و بادام استفاده می‌شود. دستور پخت آن را از یک آشپز محلی فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۶
با سلام
به اندازه کافی وجود این میهمانان ناخوانده را تحمل می کنیم، دیگر نیازی تبلیغ آداب غذا پختنشان نیست. بهترین کار هدایت آنها به کشور خودشان است.
به ماجه غذا افغانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه مونده بود غذاهای افغانی را تو چشم ملت بکنید خودشان که تو هر کوچه و پس کوچه ای می لولند کم بود
قابلی در تبریز هم پخته میشود. البته با برنج و نخود و بلغور و پیاز و با کشمش یا زردآلویرخشک که در کره پخته میشود، سرو میشود. از اسمش هم معلوم است که ترکی است، مانند دکلمه و قیمت قورمه و....
خجالت بکشید افغانی‌ها باید برن بیرون . غذای افغانی یاد مردم میدین؟
چرا اغلب غذاهای ایران و منطقه اسم ها و ریشه های ترکی دارن؟ قورمه، قیمه، دولمه، فسنجان، شیشلیک، باقلو قاتق، ..،..