به گزارش «تابناک»، حمید رضا ترقی قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی در گفت و گو با مهر و با اشاره به سخنان رهبری انقلاب در نماز عید فطر امسال، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری در گذشته هم فرموده بودند، اقدامات اسرائیل در طول این شش ماه در غزه علاوه بر اینکه برای خود یک شکست کامل را همراه داشته است، از طرف دیگر نماد هویت و تمدن غرب را برملا کرده است.
وی افزود: هویت غرب مبتنی بر جنایت، نقض حقوق بشر، بیتوجهی به معیارها و ارزشهای انسانی جهان است که برای مطامع و منافع نژادپرستانه و آپارتایدی است که امروز حاکم بر رژیم جعلی اسرائیل است.
این کارشناس سیاسی اظهار کرد: استدلال عمده مقام معظم رهبری این بود که این تمدنی که ادعای به سعادت رساندن بشریت را داشته در پایان عمر خود دست به جنایاتی زده و شریک در جنایاتی شده است، که روی همه جنایت کاران تاریخ را سفید کرده است؛ این نشان دهنده آن است که هر دو رژیم آمریکا و رژیم صهیونیستی نه تنها حافظ امنیت جهان نیستند بلکه امنیت و آسایش و انسانیت را از همه سلب میکنند.
باید رژیم صهیونیستی به خاطر جنایتی که انجام داده تنبیه شود
این فعال سیاسی تاکید کرد: طبیعتاً در درجه اول باید رژیم صهیونیستی به خاطر جنایتی که انجام داده است، تنبیه شود و بعد از آن هم کشورهایی که از این جنایات و از این نوع ددمنشی و تمدن حمایت میکنند، باید پشیمان شوند و دست از پشتیبانی از این نوع روشها بردارند، زیرا اینها در افکار عمومی جهان محکوم است.
ترقی با اشاره به بخش دیگری از سخنان مقام معظم رهبری گفت: در بعد داخلی زمانی که ما در برابر توطئههای مکرر دشمنان انقلاب اسلامی قرار داریم و هر روز توطئه جدیدی از سوی آنان علیه ملت و کشورمان اعمال میشود و تهدیدات متعدد نظامی، سیاسی و یا جنگ ترکیبی علیه نظام ما توسط استکبار جهانی و اپوزیسیون صورت میگیرد، طبیعتاً در برابر چنین تهدیدهایی نقش وحدت و انسجام ملی نقش مهمی در بازدارندگی در برابر این توطئهها دارد.
وجود سلایق گوناگون سیاسی در جامعه طبیعی است
این فعال سیاسی در ادامه بیان کرد: تاکید مقام معظم رهبری این است که اولاً وجود سلایق گوناگون سیاسی در جامعه طبیعی است، اما این امر نباید باعث شود تا نیروها به جان یکدیگر بیفتند و منافع، مصالح و امنیت ملی را نادیده بگیرند و انرژی خود را به جای اینکه برای مقابله با توطئههای دشمن متمرکز کنند، صرف حذف و طرد یکدیگر کنند.
ترقی تاکید کرد: این نوع نگاه، نگاهی است که سیاسیون و احزاب گوناگون، جریانات سیاسی، نخبگان و خواص جامعه بیش از همه باید به آن توجه کنند و از پرداختن به اختلافات و درگیر شدن با این نوع درگیریها و دعواها، پرهیز کنند.