نظرآیت‌الله نوری همدانی درموردتیتراژمختارنامه

با توجه به این که کم است ومضر هم نیست و چهره کسی که لالایی می‌خواند نیز نشان داده نمی‌شود، اشکال ندارد.
کد خبر: ۱۳۹۵۱۹
|
۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۳ 31 December 2010
|
34272 بازدید
حضرت آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به نمایش سریال مختارنامه، نظر خود را پیرامون لا لایی تیتراژ پایانی این سریال و نشان دادن چهره حضرت ابو الفضل العباس(ع) اعلام کردند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید، امروز در دیدار مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در خصوص تیتراژ پایانی سریال مختارنامه گفتند: با توجه به این که کم است ومضر هم نیست و چهره کسی که لالایی می‌خواند نیز نشان داده نمی‌شود، اشکال ندارد.

*نمایش چهره ائمه(ع) در فیلم ها درست نیست

این مرجع تقلید همچنین درباره نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در این سریال، افزودند: نشان دادن چهره ائمه اطهار(ع) و کسانی که مقام خیلی بالایی دارند، درست نیست؛ چون فضائل و مناقب آنها در امور روحی و معنوی است .

معظم له ادامه دادند: از آنجایی این بزرگواران از جایگاه بسیار بالایی در اذهان مردم قرار دارند و دوربین‌ها تنها می‌توانند جسم را نشان دهندو قادر نیستند روحانیت و معنویت آنان را به تصویر بکشند. ممکن است نشان دادن، شان ومقام آنها را در ذهن مردم پایین بیاورد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی خاطرنشان ساختند: بایدشخصیت ائمه(ع) را با توصیف به مردم معرفی کنیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟