همزمان با سالگرد تولد فرزند حاکم کره شمالی صفحات رسمی این کشور در سایت های اینترنتی مورد حمله سایبری قرار گرفت.
به گزارش برنا، هکرها به سایت های رسمی کره شمالی حمله کردند و به جای مطالب سایت تصاویر کارتونی شاهزاده این کشور را منتشر کردند.
گزارش رویترز حاکی است در این تصاویر فرزند کیم جونگ ایل که قرار است رهبری این کشور را نیز در آینده به عهده بگیرد، سوار بر یک خوردوی لوکس از میان مردم فقیر حاشیه نشین عبور می کند و قطاری مملو از هدایای تولد به سمت او در حرکت است. اما قطار حامل هدایا پس از برخورد با یک کودک از خط خارج می شود.
گروهی در کره جنوبی مسئولیت این حمله سایبری را که همزمان با سالروز تولد رهبر آینده این کشور انجام شده، به عهده گرفته اند.
این در حالی است که کره شمالی در روزهای گذشته برای کاهش تنش ها خواستار مذاکره با مقامات کره جنوبی بوده اما این کشور درخواست کره شمالی را تبلیغاتی خوانده و رد کرده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.