جزییات كارت خريد 1.5 ميليون توماني كارگران

سامانه اينترنتي "ميزان " كه متولي آن وزارت بازرگاني است مسئوليت ثبت نام از كارگران در اجراي اين طرح را بر عهده دارد.
کد خبر: ۱۶۵۰۹۱
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۹ 17 May 2011
|
13544 بازدید
|
۹
معاون توسعه اشتغال وزارت كار گفت:‌ كارفرمايان‌ واحدهاي اقتصادي مي‌توانند از طريق سامانه اينترنتي "ميزان " وزارت بازرگاني براي بهره‌مندي كارگران از كارت خريد اعتباري اقدام كنند.

محمد حسين فروزان مهر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص آخرين اقدامات براي اجراي طرح كارت خريد اعتباري كارگران اظهار داشت: سامانه اينترنتي "ميزان " كه متولي آن وزارت بازرگاني است مسئوليت ثبت نام از كارگران در اجراي اين طرح را بر عهده دارد.

وي ادامه داد: در حال حاضر بانك رفاه كارگران در اين بحث ورود كرده و بانك‌هاي ديگر نيز در اين خصوص اعلام آمادگي كردند كه با بررسي شرايط مي‌توان با ورود بانك‌هاي جديد به روند موجود تسريع بخشيد و نيز كارت‌ها به صورت تدريجي و مرحله‌اي واگذار خواهد شد.

معاون توسعه اشتغال وزارت كار نحوه اجراي واگذاري كارت خريد اعتباري كارگران را تعريف شده دانست و افزود: قرار براين است كه مديران واحدهاي توليدي و اقتصادي درخواست خود را به وزارت بازرگاني يا مراكز بازرگاني استانها ارائه كنند كه پس از تاييد، امكان دسترسي براي ثبت نام كارگران واحدها در سامانه ميزان فراهم مي‌شود و بعد از آن اطلاعات به بانك عامل ارسال خواهد شد.

وي ادامه داد: پس از اين مرحله، بانك عامل تفاهم نامه‌اي با حوزه مالي اين شركت‌ها منعقد خواهد كرد كه مربوط به تضمين باز پرداخت هزينه كارت اعتباري خريد است و در نهايت كارت براي افراد صادر مي‌شود.

فروزان مهر در پاسخ به اين سوال كه تكليف كارگراني كه كارفرما ندارند و به صورت انفرادي براي دريافت كارت خريد اعتباري مراجعه مي‌كنند چيست، خاطر نشان كرد: قرار است اين كارت براي همه مردم صادر شود ولي در اين مرحله كارگراني كه كارفرما داشته و تضمين بازپرداخت اقساط آن را مي‌دهند شامل اين مرحله خواهند شد.

به گفته معاون وزير كار، معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري در حال تهيه برنامه‌اي است تا سود سهام عدالت، يارانه نقدي هدفمندي يارانه‌ها، بن كارت و ساير موارد را در قالب اين كارت برنامه ريزي نموده و ارائه كنند كه اين موضوع فعلا در حد يك طرح است.

فروزان مهر در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به ادغام وزارت كار و رفاه و احتمال عدم ثبات مديريت در آينده تكليف برنامه‌هاي اشتغال وزارت كار و ديگر مباحث چه خواهد شد، اظهار داشت: از اين بابت در حال حاضر هيچ مشكلي وجود ندارد و مانند سابق كارها در حال انجام است و اميدواريم و ادغام اين دو وزارتخانه به تسريع امور كمك نمايد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۹
زاهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
با سلام
با توجه به اینکه برخی از کارفرمایان حاضر به پذیرش مسئولیت باز پرداخت این وام(از حقوق کارگران)نیستند زیرا حقوق کارگران را نیز با چندین ماه تاخیر پرداحت میکنند پیشنهاد میشود که راهکاری در نظر گرفته شود تا کارگران بتوانند راسا" این وام را دریافت کرده واقساط آن از محل یارانه پرداخت نمایند.
ابوالفضل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
با سلام و خسته نباشید .من که به عنوان شرکتی با عنوان کارگر خدماتی در بانکی مشغول به کار هستم چگونه میتوانم کارت خرید خود رابگیرم ؟لطفا کمکم کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
پس تکلیف کارگران ساختمانی چه میشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
آخه کدوم کارفرما با این وضعیتهای قراردادی سه ماهه می آید یه همچین ضمانتی کنه؟؟؟ما یه شرکت معتبر با 350 نفر آدم هستیم اما هنوز قرارداد فصل بهارمون رو امضا نکردیم.اون موقع کارفرما بیاد ضمانت هم بده.هیچ کارفرمایی یه همچین شرایطی را نمی پذیرد.
ابراهيم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
كارت خريد ما كارمندان رو داديد!!!!!! زودتر مال كارگران رو هم بديد !!! قربونت برم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟