محورهای تحقیق و تفحص از سازمان محیط زیست

کد خبر: ۱۶۶۴۴۰
|
۰۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۰ 23 May 2011
|
2499 بازدید
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با اعلام این خبر که تقاضای ۲۳ تفر از نمایندگان مبنی بر تحقیق و تفحص از سازمان محیط زیست فردا سه ‌شنبه در کمیسیون متبوعش مطرح می‌شود، تاکید کرد که بیشتر تقاضا کنندکان این طرح جزو نمایندگان استان‌های شمال کشور هستند.

به گزارش خانه ملت، "کاظم فرهمند" با بیان اینکه طرح تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست از سوی ۲۳ نفر از نمایندگان به کمیسیون کشاورزی ارائه شده است، افزود: هیچ‌کدام از اعضای درخواست کننده تحقیق و تفحص از اعضای کمیسیون کشاورزی نیستند.

نماینده مردم مهریز، بافق، ابرکوه  و خاتم در مجلس، به دلایل مطرح شده درخواست ‌کنندگان تحقیق و تفحص از سازمان محیط زیست اشاره کرد و افزود: بخشی از این دلایل مربوط به یکسری اطلاعات در ارتباط با تقاضای مجوز زیست محیطی برای صنایع مختلف و طرح‌های عمرانی توسعه‌ای از سال ۸۰ تاکنون که در مناطق کل کشور اجرا شده است مرتبط است.

وی در ادامه تصریح کرد: اعتبار سالیانه تالاب میانکاله بهشهر، مرداب انزلی و همچنین تالاب آشوراده بندرترکمن از سال ۸۵ تاکنون، علت مرگ پلنگ‌های خریداری شده از کشور روسیه و جلوگیری از جذب نیروهای استانی ستادی و عملیاتی از سال ۸۵ تاکنون بخش دیگری از دلایل مطرح شده از سوی طراحان تحقیق و تفحص است.

به گفته فرهمند، تعداد صنایع ساخته شده بدون مجوز محیط زیست از سال ۱۳۸۰ تاکنون، تعداد کارشناسان متخصص استخدامی و قراردادی به ویژه در حوزه نفت و گاز، دلیل جابه جایی مدیران به ویژه مدیران ستادی و همچنین نحوه هزینه کرد بودجه‌های تخصیصی در سازمان محیط زیست از دیگر محورهای این تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست مطرح شده است.

وی تاکید کرد: این تقاضا پس از مطرح شدن در کمیسیون کشاورزی و تصویب آن، در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۹۸ آیین‌نامه داخلی مجلس، هرگاه نماینده‌ای، تحقیق و تفحص در هر یک از امور کشور را لازم بداند تقاضاى خود را به ‌صورت کتبی به هیات رییسه مجلس تسلیم نموده و هیات‏ رئیسه ظرف ۴۸ ساعت آن را به کمیسیون تخصصى ذیربط جهت رسیدگى ارجاع می کند. کمیسیون موظف است حداکثر ظرف ۲ هفته از تاریخ وصول، اطلاعاتى را که در این زمینه کسب کرده در اختیار متقاضى یا متقاضیان قرار دهد.

 درصورتى که متقاضى یا متقاضیان، اطلاعات کمیسیون را کافى تشخیص ندهند، کمیسیون موظف است ظرف یک هفته از متقاضى یا متقاضیان و بالاترین مقام دستگاه اجرائى ذیربط دعوت به عمل آورد و دلایل ضرورت تحقیق و تفحص و نظرات مقام فوق‌الذکر را استماع کند و تا مدت ۱۰ روز گزارش خود را مبنى بر تصویب یا رد تقاضاى تحقیق و تفحص به هیأت رئیسه مجلس ارائه دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟