صفار هرندی از امتزاج تشکیلاتی و عقیدتی دو فتنه می گوید:

می گویند مستقیم با منبع فیض مرتبطیم!

در فتنه 88، حق و باطل با هم درآمیخته بود؛ حق این بود که رأی مردم مقدم بر همه چیزهاست و باطل این بود که رأی مردم، باب میل برخی اشخاص نبود و برای همین، تلاش کردند، حق و باطل را به هم گره بزنند و با بهره برداری سوء از یک مطلب حق ـ حقانیت رأی مردم ـ به دنبال نیت باطل خود باشند. این جریان انحرافی هم در آغاز دلیل می‌آورد که اعمالش، بنا بر حرف بزرگان است، ولی ...
کد خبر: ۱۶۷۱۰۲
|
۰۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۴ 26 May 2011
|
36010 بازدید
|
محمد حسین صفار هرندی، وزیر سابق ارشاد در دولت نهم و از فعالان سیاسی، در گفت وگو با شماره جدید هفته نامه پنجره، از جریان انحرافی و پیوندهای آن با فتنه های پیشین سخن گفته است.

به گزارش «تابناک»، وی در آغاز این گفت وگو با بیان اینکه نباید میان فتنه ها تفکیک دوره ای و زمانی قایل شد، چرا که فتنه ها نسبت به هم تتابع دارند و بعضا مکمل و زمینه ساز دیگری هستند، گفت: اما نکته مهم این که همه فتنه ها دارای مضمون و قالبی هستند و آن چیزی نیست، جز دور شدن از آموزه های الهی و عصیان در برابر پیشوای الهی.

مهمترین نکات مطرح در این گفت وگو به شرح زیر می آید:

اختلاط حق و باطل نقطه عطف فتنه ها

ـــ با نگاهی به پشت سر می‌بینیم که عصاره فتنه‌های گذشته در این دو نقطه، خود را برجسته‌تر نشان می‌دهند:

 1 ـ تعرض به حوزه اندیشه دینی

 2 ـ تعرض به کسی که معیار سلامت راه است؛ به عنوان رهبر و ولی امر جامعه.

ـــ در فتنه 88، حق و باطل با هم درآمیخته بود؛ حق این بود که رأی مردم مقدم بر همه چیزهاست و باطل این بود که رأی مردم باب میل برخی اشخاص نبود و برای همین، تلاش کردند حق و باطل را به هم گره بزنند و با بهره برداری سوء از یک مطلب حق ـ حقانیت رأی مردم ـ به دنبال نیت باطل خود باشند.

ـــ این جریان انحرافی هم در آغاز دلیل می‌آورد که اعمالش، بنا بر حرف بزرگان است. وقتی از آنها پرسیده شد که نام و رسم این بزرگان چیست، گفته شد ما مستقیم با منبع فیض در ارتباطیم!

نشانه های ارتباط فتنه گران 88 با فتنه گران جدید

ـــ سردبیر یکی از روزنامه‌های تازه ‌تأسیس جریان انحرافی که اگر بخواهیم، یک عنوان برایش بگذاریم تنها می‌توان به آن روزنامه‌ای زرد گفت، تا دیروز در گروه اصلاح‌طلبان غش می‌کرده و در جریان فتنه 88 مقاله می‌نوشت، امروز روزنامه خود را اصولگرای پیشرو می‌خواند و از اصلاح‌طلبان یاری می خواهد! هم در وجه معرفی چهره‌هایی که مصداق روشن حق باشند، مبالغه شده و هم در تقبیح کسانی که یک نقطه ضعف در کارنامه‌شان می بینیم.

لزوم تفکیک میان اشخاص و مسیر

ـــ باید مشخص شود که اگر یک نفر را مصداق روشن سلامت راه معرفی کنیم و او تبدیل به معیار و ترازو شود، در میانه راه، دچار کجروی شد و از مواضع برحق گذشته‌اش عقب‌نشینی کند، آیا همچنان تراز باقی می‌ماند یا این‌که ما باید به دنبال یک ملاک باشیم که با آمد و شد قضایا ملاک از بین نرود.

ـــ جریانی پدید آمده که به دنبال این است، محبوبیت را برای شخص مصادره کند، در صورتی که محبوبیت به دست آمده برای راه است.

ـــ به نظر من، افرادی که این دیدگاه حذفی را مطرح می‌کنند، باید نخست خودشان مشمول حذف شوند. این افراد کسانی هستند که همه مرزهای اعتقادی را به هم ریخته‌ و بر این باورند که اسلام‌گرایی به پایان خط رسیده و امروزه دوره انسان‌گرایی است و مدیریت انبیا، مدیریت ناکارآمد بوده است.

ـــ آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهوری بود که وقتی سفر پرافتخار پاکستان با آن استقبال خیره‌کننده مردم و بازتاب جهانی از ایشان صورت می‌گیرد، به دستور نخست‌وزیر وقت، دولت صورت حساب هزینه سفر را پرداخت نمی‌کرده است! اما شما می‌بینید که به دلیل حفظ آرامش کشور، جایی این مطلب بازتاب داده نمی شود.

ـــ یک بار حضرت امام به این مضمون خطاب به مرحوم سیداحمد فرمودند: والله اگر این جمعیتی که پشت این در برای ملاقات با من صف کشیده‌اند و دارند می‌گویند: «ما منتظر خمینی هستیم»، «مرگ بر خمینی» هم بگویند، به حال من هیچ فرقی نخواهد کرد.

ـــ چرا می‌خواهیم اصولگرایان را در رئوس نگاه کنیم؟ اصولگرایان را باید در کف مردم جامعه دید. معتقدم جبهه بزرگ اصولگرایی به هیچ عنوان پراکنده نیست.

انتقاد از احمدی نژاد به معنای بازگشت به عقب نیست

ـــ لزومی ندارد، اگر روزی از آقای احمدی‌نژاد عبور کردیم، برویم و از آقایانی که روزی در مقابل احمدی‌نژاد بودند، حمایت کنیم. ما باید دنبال شخصی باشیم که نقاط ضعفش در هر دوی این فتنه‌ها کمترین باشد.

ـــ این‌ که ما افراد را در یک حالت قدسی تصویر می‌کنیم، به گونه ای که وانمود کنیم که به قول معروف «مو لای درز این تفکر نمی‌رود»، اشتباه است.

وقتی مبانی اعتقادی ضعیف باشد تبانی آسان است

ـــ کسی هست که در دوره حاکمیت اصلاح‌طلبان در صنایع خودروسازی کارنامه مشخصی دارد، ولی اکنون دستش در دست جریان انحرافی‌ است که در صورت ظاهر با تیم آقای هاشمی رابطه‌ای کارد و پنیری دارند! هیچ باکی هم از این ندارند که در پشت پرده با همدیگر معامله کنند، همان گونه که دارد انجام می‌شود. خنده دار آن است که یکی از افراد اقتصادی برجسته جریان انحرافی، کسی است که در فاصله میان انتخابات دور اول و دور دوم در سال 84، به همراه جمعی از خودروسازان برای تجدید بیعت به دیدار آقای هاشمی رفته است! این معنایش آن است که وقتی اصول و مبانی اعتقادی در کار نباشد، ‌تبانی پشت پرده این جریانات بسیار راحت است.

ـــ آقایی هست که در دولت آقای هاشمی جزو مدیران ارشد بوده و قصه تراکتورهایش معروف است. به گفته خود این آقا، نه در دور نخست و نه در دور دوم به آقای احمدی‌نژاد رأی نداده، ولی اکنون  رئیس‌جمهوری به او اعتماد دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
يک سوال: چرا کساني که مدام از ديگران مي خواستند صفشان را با ضد انقلاب و فتنه گران جدا کنند و هر روز در خيابانها مرگ بر خواص بي بصيرت مي دادند که حق هم داشتند، امروز نمي آيند بيرون و تظاهرات کنند و بخواهند که آقاي رئيس جمهور تکليف خودش با جريان انحرافي را روشن کند. چرا کسي براي دفاع از ولايت ، اين روزها سينه چاک نمي کند. کي تا به حال اينقدر عريان از فرامين مقام معظم رهبري سرپيچي شده بود. اين يک استاندارد دوگانه نيست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
چون نمی توانند آیا خنده دار نیست که همه می دانند جریان انحرافی وجود دارد و همه می دانند کی سر دسته این جریان است و خنده دار تر اینکه رئیس قوه قضائیه می گوید فساد اقتصادی سران جریان انحرافی مبرز است ولی قوه قضائیه آنقدر مستقل نیست که آنها را به میز محاکمه بکشاند چون مصلحت جامعه نیست. دوست عزیز خانه از پایبست ویران است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
آقای هرندی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور این کشور هست و بهتر است در گفته هایتان دقت بیشتری داشته باشید
پاسخ ها
متحیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
آقای صفار با رعایت اخلاق حرف حق را بر زبان جاری کرد؛انتقاد شما اصلا وارد نیست.
کامران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
حضرت آقای ناشناس!
آقای احمدی نژاد با رای ما بر سر کار آمده اند. باید به این نکته خیلی دقت داشته باشند. به علاوه جناب عالی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
بسه اگر شمامیدونستی این چیزارو وتاآخردولت نهم ماندی .به خون شهدا خیانت کرده ای آقای صفار !الان دیگه فایده نداره چون پرده ها کنار رفتن نیازی به افشاگری شمانیست.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
بسمه تعالی: به آقای صفار و دوستانش به عنوان یک بسیجی و جانباز دوران جنگ توصیه می کنم که قضاوت مسایل سال های قبل را به خدا واگذار کند و روضه امروز را بخواند و اگر هم حرفی می زند خدا را در نظر بگیرد و نیز احوال خود را؛ در آن صورت منتظر تاثیر سخنانش باشد. مشکل دیروز و امروز و فردای مملکت ما پرداختن افراط گونه به مسایل سیاسی نیست و نیاز مردم در ایران اسلامی به برپایی عدالت رفع تبعیض و ریشه کن کردن فقر و پربار شدن سفره ها است انتظاری که مردم از نظام جمهوری اسلامی داردند همین است مردم از شنیدن حرف های تکراری که معلوم هم نیست از روی صداقت باشد خسته شده اند به هوش باشیم که خدا ناظر رفتار و گفتار ما است.
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
منبع فیض منظورشان همان بیت المال است دیگه برادر
ناشناس
|
Australia
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
این‌ که ما افراد را در یک حالت قدسی تصویر می‌کنیم، به گونه ای که وانمود کنیم که به قول معروف «مو لای درز این تفکر نمی‌رود»، اشتباه است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
تابناکی ها روتون واقعا زیاده. سنگ پای قزوین پیشتون لنگ می ندازه.مسئولان قدیمی فتنه گرن و جدیدی ها هم که منحرفند حتما فقط شما و امثال صفار هرندی حق اند!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
یکی از نشانه های رو داریشون اینه که نظرات مخالف رو منتشر می کنن. مگه نه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
البته صد تا يكي دوست عزيز
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
با شیوه ای که آقای صفار تحلیل می کنند و همه چیز را به آقای هاشمی می رسانند باید گفت: تعجب آورتر این است که خود آقای احمدی نژاد نیز استاندار آقای هاشمی بوده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Lebanon |
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
در قضیه حجة الاسلام هاشمی رفسنجانی اصولگرایان فریب جریان فتنه را خوردند و طبق برنامه قبلی این جریان موفق شدند ایشان را که هم روحانی و هم انقلابی قدیمی است از دور خارج کنند. ما هنوز هم هاشمی را دوست داریم. هرکس خوبی ها و بدی هایی دارد. همه را با یک چوب نمیرانیم
saeed
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
تا به حال اينقدر عريان از فرامين مقام معظم رهبري سرپيچي شده بود. اين يک استاندارد دوگانه نيست؟
ناشناس
|
Australia
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
به قول استاد مطهری هر انسان کاملی جنبه هایی مثبت و منفی دارد که بعضی جنبه ها بارزتر است.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟