رادان: پليس كنترل موبايل نداريم

وي افزود: با خاطيان در اين زمينه برخورد مي شود و هموطناني كه در اين زمينه شكايت داشته باشند، مي توانند از مراكز 197 براي طرح شكايت اقدام كنند.
کد خبر: ۱۶۹۶۰۹
|
۱۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۶ 09 June 2011
|
8272 بازدید
جانشين فرمانده نيروي انتظامي گفت: پليسي با نام مأمور كنترل موبايل نداريم و با خاطيان در اين زمينه برخورد مي شود.

سرتيپ پاسدار احمدرضا رادان در گفت و گو با ايرنا افزود: در مجموعه نيروي انتظامي، پليسي با نام پليس موبايل كه وظيفه چك كردن محتويات موبايل داشته باشد، نداريم.

وي افزود: با خاطيان در اين زمينه برخورد مي شود و هموطناني كه در اين زمينه شكايت داشته باشند، مي توانند از مراكز 197 براي طرح شكايت اقدام كنند.

به گزارش ايرنا، در چند ماه گذشته در برخي از مراكز استان، افرادي با معرفي خود به عنوان نام پليس موبايل، اقدام به بازرسي اطلاعات داخل گوشي تلفن همراه برخي هموطنان كرده اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟