نماینده خوی:

نمایندگان مجلس را از افتتاحیه‏‌ها حذف کرده‌اند

هنگامی از وزارتخانه ای می پرسیم، فردای آن روز سازمان مربوط به آن وزارتخانه علیه ما اقداماتی می کند و در کارهای مردم تأخیر می اندازند. در بحث گردشگری، فردی مسئول است که برنامه ای ندارد و از رئیس جمهور هم نمی توان سوال کرد. آیا باید به شرایط موجود رضایت داد که به ضرر کشور است؟
کد خبر: ۱۷۳۰۱۴
|
۱۲ تير ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۷ 03 July 2011
|
9118 بازدید
|
۲
سرويس مجلس «تابناك» ـ ناکارآمدی معاونت های ریاست جمهوری، بحثی است که امروزه در میان کارشناسان هست؛ اعم از معاونت علمی، محیط زیست،‌ میراث فرهنگی و گردشگری و دیگر نهادهایی که زیر نظر ریاست جمهوری است.

سید موید حسینی صدر در گفت وگو با ما اظهار داشته است:‌ یکی از مشکلات، نظارت ناکافی بر این نهادها از سوی مجلس است، چرا که نمایندگان نمی توانند مستقیم از مسئولین این سازمان‌ها توضیح بخواهند؛ بنابراین، درباره این سازمان‌ها، باید از رئیس جمهور پرسیده شود. حال آن که نمایندگان ترجیح می دهند که کار به سوال از رئیس جمهور نکشد، چرا که گمان می کنند که نباید ابهت ریاست جمهور شکسته شود.

دلیل دیگر آن که آنها نیز خود را در برابر مجلس پاسخگو نمی بینند و همچنین کارهای موازی انجام می دهند. وقتی که وزارت آموزش و پرورش و نیز وزارت علوم و وزارت بهداشت داریم، معاونت علمی ریاست جمهوری چه کاره است؟

نماينده مردم خوي در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: در مورد میراث فرهنگی و گردشگری، ایران جزو کشورهای ممتازی است که سابقه تاریخی و آثار باستانی ارزنده ای داشته و قابلیت جذب گردشگر بالایی دارد. کشوری که سالانه دست کم پنج میلیون گردشگر از آن خارج می شود، آیا توانسته یک دهم این را جذب کند؟ اینکه فکر کنیم به دلیل وجود حجاب، گردشگر به کشور نمی آید، سخن احمقانه ای و پاک کردن صورت مسأله است.

برخی گمان می کنند که گردشگران، تنها به فکر فساد و عیاشی هستند و به همین دلیل به ایران نمی آیند. 90 درصد گردشگران برای بازدید از مناطق دیدنی و باستانی می روند و حتی خانوادگی سفر می کنند. برای این سفر می کنند که با فرهنگ کشورهای دیگر و رسوم و سنت هایی آنها آشنا شوند. این پیام نادرستی است که در کشورهای اروپایی مردم 24 ساعته در حال فسق و فجورند.

عضو كميسيون انرژي مجلس افزود:‌ روزی بنده را به عنوان نماینده خوی برای شرکت در همایش شمس تبریزی ـ که آرامگاهش در خوی است ـ به شیراز دعوت کردند. از طرف استان آذربایجان غربی، آقای استاندار و یک روحانی که آشنای استاندار بود و ظاهرا از دوستان آقای احمد زاده استاندار فارس، صحبت کردند. آقای احمدزاده نیز تنها از فرهنگ ایرانی صحبت کرد و بیشتر بر ملیت ایرانی تأکید داشت. اعتراض من این بود که دست کم چند کلامی هم از فرهنگ اسلامی صحبت می کردند یا از فرهنگ اسلامی ـ ایرانی. در صدا و سیمای استان، بنا بر توصیه هایی، حتی مصاحبه با من را پخش نکردند.

وی افزود: آیا «شمسی» که برای وی احترام قایل هستیم، تنها به دلیل ملیت وی است یا فرهنگی که بنیان گذاشته؟ اگر شمس تنها مربوط به ایران بود که به قونیه نمی رفت، این یک فرهنگ جهانی است. حال همین فرد، معاون رئیس جمهور شده است!

وي تصریح کرد: در بحث گردشگری بسیار ضعیف هستیم. اگر گردشگری زیرمجموعه یکی از وزارتخانه ها باشد، می توان از مسئول آن توضیح خواست که در قبال گردشگرانی که از کشور خارج می شوند، چه تعداد توانسته ایم گردشگر جذب کنیم. باید وزیری داشته باشیم که پاسخگو باشد. سوال از رئیس جمهور تابو شده و نمایندگان می ترسند یا اینکه رودربایستی دارند و یا احترام می گذارند که به هر حال باعث می شود نتوان از وی پرسید. سه سال است که صحبت سوال از رئیس جمهور است؛ اما تا کنون عملی نشده و با این شرایط در آینده نیز عملی نخواهد شد.

حسيني صدر افزود: وقتی که از وزارتخانه ای سوال می کنیم، فردای آن روز سازمان مربوط به آن وزارتخانه علیه ما اقداماتی می کند. ما را از افتتاحیه‌ها حذف می کنند و در کارهای مردم تأخیر می اندازند. در بحث گردشگری فردی مسئول است که برنامه ای ندارد و از رئیس جمهور هم نمی توان سوال کرد. آیا باید به شرایط موجود رضایت داد که به ضرر کشور است؟ وی چه عملکردی در استانداری داشته است که الان معاون رئیس جمهور شود؟ کدام سابقه درخشان مدیریتی دارد؟ اینها معضلات کشور است که به کشور آسیب می زند.

وي خاطرنشان کرد: ترکیه پنجاه میلیارد دلار از گردشگری درآمد دارد. ما چقدر از این بخش درآمد داریم؟ هزینه هتل ها در ایران از هزینه هتل در مالزی بیشتر است. چرا فکری برای اینها نمی شود؟ در مسافرت داخل کشور نمی توان مکانی با قیمت و امکانات مناسب پیدا کرد. گردشگری داخل کشور ضعیف است. آمارهایی هم که می دهند، کشک است. یک نفر از ده تا شهر عبور کرده و ده بار آن را شمرده‌اند. این با واقعیت موجود در جامعه سازگار نیست.

حسینی گفت: یکی از پتانسیل های کشور برای درآمد و اشتغال‌زایی، گردشگری است که از آن استفاده نمی شود. طبیعی است با این شرایط مردم به سمت گردشگری خارج از کشور سوق پیدا می کنند. در تعطیلات عید آن قدر تاجیکستان شلوغ شده بود که گفتند دیگر ایرانی ها را راه ندهید. این نشان دهنده آن است که مردم از خدمات و قیمت ها راضی نیستند و امکانات فراهم نیست. کمترین انتظار این است که بیست میلیارد دلار از گردشگری درآمد داشته باشیم، در صورتی که اکنون حتی یک یا دو میلیارد دلار هم از این بخش درآمد نداریم.

تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس تابناک بخوانید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
چه عجب یکی پیدا شد و مشکل توریست را گفت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت