شما نخور
شما همون پنیر بی مزه بدون طمع خامه ای رو بخور
ناشناس
||
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
يه سر برو كارخونه هاي پاستوريزه ، اونوقت مي فهمي اينا پيش پنير پاستوريزه استادند ، مي دوني كدوم ها رو مي گم همون هائي كه مواد اوليه اش رو از چين ميارن ، برو تا آخر قضيه !!!!
من تمام این 39 سال عمرم منهای ایام شیرخواری عاشق پنیر تبریز و لیقوان بودم .... اما با این تصاویر تصمیم گرفتم از این عشق صرفنظر کنم و دیگه ( که نه قطعا ، نمیتونم !!!) ولی بیخیال این پنیر بشم !!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
هموطن عزیز اگر اطلاع داشته باشید که پنیر پاستوریزه چگونه تهیه میشود اصلا سراغ پنیر نمیروید باز صد رحمت به این پنیر سنتی که در محیط پر از نمک تهیه میشود
حسین
||
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
بنا بر این به شما توصیه می کنم هیچوقت به نحوه تهیه مواد غذایی در کشورمان نگاه نکنید چون مجبور می شوید بقیه عمرتان را روزه بگیرید. بنده خدا این که خیلی تمیز بود برو ببین کارخانجات مواد غذایی چی میگذره!
90درصد پنير ليقوان در دشت مغان توسط پنيرسازان تبريز توليد و به تبريز حمل ميشود. سالانه صدها پنيرساز تبريزي در ميان عشاير دشت مغان اقدام به برپايي چادر سفيد(خريد شير جهت تبديل به پنير) در فصل بهار ميكنند.