واکنش آذربایجان به‌ انتقال آب ارس‌ به‌ اروميه

حسينقلي باقراف افزود: تاكنون ايران درباره اين پروژه به آذربايجان درخواست رسمي نداده و اين كشور فقط از طريق مطبوعات و رسانه‌ها درباره اين پروژه مطلع شده است. وي با اشاره به قرارداد دوطرفه كشورهاي ايران و جمهوري آذربايجان مبني بر استفاده از آب رود ارس تاكيد كرد.
کد خبر: ۱۸۹۲۹۸
|
۱۷ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۸ 08 September 2011
|
20177 بازدید
در حالي كه رييس سازمان حفاظت محيط‌زيست از نهايي شدن انتقال آب ارس به درياچه اروميه و پيش‌بيني اعتبار 500‌ميليارد توماني و اجراي پروژه ظرف سه‌سال خبر داده است، وزير محيط‌زيست و منابع طبيعي جمهوري آذربايجان گفت: ايران براي انتقال آب از رود ارس به درياچه ارميه بايد در ابتدا رضايت جمهوري آذربايجان را جلب كند.

به گزارش مهر حسينقلي باقراف افزود: تاكنون ايران درباره اين پروژه به آذربايجان درخواست رسمي نداده و اين كشور فقط از طريق مطبوعات و رسانه‌ها درباره اين پروژه مطلع شده است. وي با اشاره به قرارداد دوطرفه كشورهاي ايران و جمهوري آذربايجان مبني بر استفاده از آب رود ارس تاكيد كرد.

براساس اين قرارداد، ميزان حق استفاده طرفين از آب ارس براي كشاورزي و مسايل ديگر مشخص است. براساس گزارش پايگاه اطلاع‌رساني ترند كاپيتال، وزير محيط‌زيست جمهوري آذربايجان خاطرنشان كرد: برداشت بي‌رويه از آب رودخانه ارس موجب بر هم خوردن سيستم اكولوژيك آن خواهد شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟