جوانان آمریکایی به صراحت «نظام کاپیتالیستی» آمریکا را مورد هجمه و انتقاد خود قرار داده و این نظام را مسبب مشکلات بینالمللی میدانند/ بررسی گفتههای معترضین نشان میدهد که دلایل این اعتراضات، «طرح نجات بانکها»، «بحران وام مسکن» و «اعدام تروی دیویس» سیاهپوست آمریکایی است که چندی پیش توسط دستگاه قضایی آمریکا اعدام شد.
کد خبر: ۱۹۲۷۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۳ 25 September 2011
تجمع صدها نفری جوانان آمریکایی علیه سیاستهای اقتصادی دولت آمریکا در مقابل ساختمان «وال استریت»، وارد هشتمین روز خود شده است.
به گزارش «تابناک»، در این اعتراضات که با شعار اصلی «تسخیر وال استریت» معروف شده است، جوانان آمریکایی، آشکارا «نظام کاپیتالیستی» آمریکا را مورد هجمه و انتقاد خود قرار داده و این نظام را مسبب مشکلات بینالمللی میدانند.
«ام اس ان» در این باره نوشت: در این تجمع که تاکنون آرام و بدون هیچ گونه ابراز خشونتی از سوی معترضان بوده، معترضان از مردم آمریکا میخواهند برای اعتراض به سیاستهای دولت آمریکا، به آنها بپیوندند.
بنا بر این گزارش، چند صد نفر از معترضان در پارک خصوصی «زوکوچی» در نیویورک، کمپی برای اقامت برقرار کردهاند که چند خیابان با بورس اوراق بهادار، واقع در ساختمان وال استریت فاصله دارد.
بررسی گفتههای معترضین نشان میدهد که دلایل این اعتراضات، «طرح نجات بانکها»، «بحران وام مسکن» و «اعدام تروی دیویس»، سیاهپوست آمریکایی است که چندی پیش، توسط دستگاه قضایی آمریکا اعدام شد.
معترضان میگویند که مدل تجمع آنها، استقرار شبانهروزی در مقابل ساختمان وال استریت با هدف افزایش تعداد تظاهراتکنندگان و رسیدن به خواستههایشان است و آنها این مدل را از تظاهرات مصر و اسپانیا الهام گرفتهاند.
در گزارش «ام اس ان» آمده است: بیشتر معترضان، جوانان تحصیلکرده و خوشفکر آمریکایی هستند که ایدههای جالبی را برای بیان اعتراضات خود به سیاستهای دولت آمریکا برگزیدهاند.
تجمعات مقابل وال استریت، کاملاً آرام و از سوی جوانان تحصیلکرده آمریکایی برگزار شده است
معترضان آمریکایی مدل تجمعات مردم مصر را مبنی بر حضور شبانه روزی، برای اعتراضات انتخاب کردهاند.
خطاب جوانان آمریکایی به مردم آمریکا: تا زمانی که شما از خواب بیدار شوید (به ما بپیوندید) ما برای شما میجنگیم
حضور سنین گوناگون در تظاهرات. بر پایه خبرهای دریافتی، پلیس آمریکا امروز در برابر صورت یک زن سالخورده، گاز اشکآور زده است.
اعدام تروی دیویس سیاهپوست بیگناه آمریکایی، دامنه اعتراضات را گستردهتر کرده است
پلیس در تلاش است اعتراضات را به خشونت کشانده و بهانهها برای سرکوب اعتراضات را فراهم کند.
اما ظاهراً جوانان آمریکایی تجربه سرکوب اعتراضات قبلی را به یاد دارند و از به خشونت کشیده شدن اعتراضات پرهیز میکنند: پلیس عزیز. ممنون که استخوانهایم را شکستی اما روحم را نمیتوانی بشکنی.
این تجمع آکنده از پلاکاردهایی با مضامین بسیار جالب و تأثیرگذار است و همین نشان میدهد که تیپ فکری معترضان، افرادی خوشفکر، ایدهپرداز و تحصیلکرده هستند. در پلاکارد آمده است: اگر ما هم اعتراض نکنیم، پس چه کسی به این وضع اعتراض کند؟ اگر الان نباید اعتراض کنیم، پس چه وقتی زمانش فرا میرسد؟
اعتراضات بوی انقلاب میدهد. جوانان با آماده کردن قالبهایی هنری، پیراهنهای خود را منقش به این تصاویر میکنند.
ظاهراً این روزها، ادعاهای جمهوری اسلامی درباره دروغپردازیهای رسانههای جمعی غرب طرفداران خود را پیدا کرده است.
تظاهرات اخیر آکنده از ایدهها و شعارهای جوانان آمریکایی است
تظاهرات کنندگان در تلاشند با تأمین نیازهای یکدیگر، اتحاد خود را به رخ پلیس و دولت آمریکا بکشانند.
توصیههای بهداشتی و پزشکی برای حضور طولانیتر در تجمع مقابل وال استریت
چه عجب آقا. قابل توجه است که این جریان بیشتر از 2 هفته است که ادامه دارد . ولی چرا مثل ایران هزاران کیسه نایلون و لیوان یک بار مصرف و شیشه های نوشابه همه جا رو نگرفته؟؟؟
آقایان توجه کنند به برخورد پلیس چرا واکنش پلیس را به حاشیه می کشانید.1000 نفر نارحت که سازماندهی نمی خواهد.ببین پلیس آمریکاراکه چگونه بااین تعداد معترض چگونه برخورد می کند.