ماجرای هدیه احمدی نژاد به دانشجوی خارجی

کد خبر: ۱۹۲۷۸۶
|
۰۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۷ 25 September 2011
|
21406 بازدید
احمدی نژاد در دیدار خود با 100 دانشجوی مشغول به تحصیل در آمریکا، به یک دانشجوی اسرائیلی هدیه داد. این دانشجو علی الظاهر خود را دانشجوی آمریکایی و نه صهیونیست معرفی کرده است و توانسته با رئیس جمهوری دیدار کند. با این وجود رسانه های صهیونیستی با آب و تاب فراوان به این ماجرا پرداخته اند.

به گزارش ایران دیپلماتیک، رسانه های اسرائیلی صبح امروز به بازتاب گسترده هدیه احمدی نژاد به یک دانشجوی اسرائیلی پرداختند.

بر اساس این گزارش، احمدی نژاد علاوه بر کارت ویزیت به این دانشجوی صهیونیست یک یادگاری هم داده است.

خبرنگار اسرائیلی روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: پیش از سخنرانی احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، وی دیداری با 100 دانشجو داشت که در این دیدار احمدی نژاد یک دانشجوی اسرائیلی را سورپرایز کرد.

دان فولک 21 ساله درباره دریافت این هدیه از احمدی نژاد گفت: این دیدار در هتل محل اقامت رئیس جمهوری ایران در منهتن برگزار شد و ما حدود یک ساعت برای تشریفات امنیتی معطل شدیم و مجبور شدیم علاوه بر موبایل، دوربین های خود را نیز تحویل مقامات امنیتی دهیم.

این دانشجوی اسرائیلی گفت: وقتی شنیدم که احتمال دارد بتوانیم با رئیس جمهوری ایران دیدار کنیم، حس دوگانه ای داشتم.

این دانشجوی صهیونیست دلیل حضور خود در سخنرانی احمدی نژاد را رساندن و بیان احساسات خود به رئیس جمهوری ایران بیان کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟