به گزارش فارس، در حالی که این روزها به دلیل ازدحام جمعیت 3 میلیونی زائر در شهر مکه مکرمه ام القرا و سرزمین قبله مسلمانان، حجاج مسیرها را با پای پیاده طی می کنند،خیابانها بسیار شلوغ هستند، اما گاهی سر راه عابران صحنه های رقت آور به چشم می خورد که کودکانی معصوم عمدتا سیاه پوست در مسیر زائران برای گدایی قرار داده شده اند.
این طفلکی ها صبحدم عمر خود را با گدایی از خلق خدا که خود گدای خدای کعبه اند، شروع می کنند.
اما در این بین آنچه از همه رقت آور و دردناک است، کودکان معصومی را می بینی که برای گدایی پول بیشتر و درآمد بیشتر جفت دستان آنها از نزدیک کتف و بالای بازو قطع شده و باقیمانده دست خود را برای گدایی چند ریال عربستانی بالا آورده اند.
ابتدا فکر کردم بر اثر حادثه این طفلکها بی دست شده اند، اما تکرار این موضوع و قطع بودن بازوهای این فرشته های کوچولوی بی گناه که بین 3 تا 7 سال سن داشتند، از یک موضع و به یک شکل، باعث شد دریابم که این کودکان برای جلب ترحم بیشتر رهگذران و چند ریال درآمد بیشتر، از نعمت دست و بازور توسط باندهایی برای همیشه محروم شده اند.
از طرفی چگونگی چیدمان این نو نهالان در مسیر عبور مردم و وسط خیابانهای شلوغ به ترتیب از یک طرف و دیدن این صحنه که کودک بی نوا بعد از جمع آوری پول گدایی آن پول را به فردی که در کنار خیابان و دورتر نشسته تحویل می داد، این ظن را به یقین نزدیکتر کرد.
سالهای گذشته دولت عربستان گداها را که عمدتا آفریقایی هستند، را جمع آوری می کرد، اما امسال در مکه قدم به قدم در مسیرهای پر تردد و شلوغ گدا یافت می شود، عمده آنها کودکان سیاه پوست و زنان سیاه هستند که هرکدام یکی دو نوزاد و کودک به همراه دارند.
زائران هم به مصداق آیه «فاما السائل فلاتنهر» یعنی سائل را از خود نران و دست خالی برنگردان، سعی می کنند به قدر وسع خود به آنها کمک کنند، غافل از این که این پول به دست گدا نمی رسد، بلکه باندهای پشت سر آنها را که دست مظلوم آنها را قطع کرده اند، پولدارتر می شوند.
مسلمانان اگر به وظایف دینی خود یعنی پرداخت حقوق واجب دینی زکات و خمس مبادرت می کردند، گدایی در بلاد مسلمانان پیدا نمی شد.
از طرفی اسلام که به کار و کوشش تاکید دارد، تا جایی که گفته شده الکاد لعیاله کالمجاهد فی سبیل الله یعنی کسی که برای زن و بچه اش کار کند، مانند رزمنده در راه خدا است، اگر به این دستور زندگی بخش عمل می شد، دیگر در کشورهای اسلامی بیکاری و تنبلی دیده نمی شد.
غفلت مسلمانان از دستورهای اجتماعی اسلام باعث شده، امروزه بازار مسلمانان از کالاهای بنجل چینی پر شده و ساک زائران حج هم پپر از کالای چینی می شود، زیر اندازهای نماز، صلوات شمار، تسبیح و انگشترهای بازار از چین آورده شده است.