بزرگترين املت ايراني به طول 40 متر به مناسبت گراميداشت روزجهاني تخم مرغ با همت شبكه بهداشت و درمان شهرستان گناوه طبخ و رونمايي شد.
به گزارش ایسنا دكتر اسماعيل منصوري زاده ،سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در آيين رونمايي از اين املت گفت: براي پخت اين املت يك هزار عدد تخممرغ، 60 كيلوگرم گوجه فرنگي، 40 كيلوگرم پنير پيتزا و 30 ليتر روغن استفاده شد.
وي افزود: براساس اطلاعات بدست آمده تاكنون املتي به اين اندازه در كشور طبخ نشده كه اميدواريم با اين اقدام ركوردي با نام شهرستان گناوه در كشور ثبت شود.
وي با بيان اينكه اين ابتكار به منظور تبليغ و ترويج فرهنگ استفاده از تخم مرغ در سبد غذايي خانوارها صورت گرفته است، يادآورشد: براي طبخ اين املت معاونت دانشگاه علوم پزشكي استان بوشهر و شركت صنايع تبديلي پارس آيلين مهر با شبكه بهداشت ودرمان اين شهرستان همكاري ومساعدت كردند.
سرپرست شبكه بهداشت ودرمان گناوه به نقش و فوايد تخم مرغ اشاره كرد و گفت: اين ماده مغذي سرشار از اسيدهاي آمينه است كه براي بدن ضرورت دارد . تخم مرغ منبع بسيار غني و جايگزيني مناسب براي گوشت قرمز است كه مي توان از آن غذاهاي مختلفي طبخ و از آن بهره برد.
دكتر منصوري استفاده بي رويه و زياد از تخم مرغ را به ويژه براي بيماران قلبي و عروقي و داراي چربي بالا مفيد ندانست و از مردم خواست تا اين ماده مغذي را در سفره غذايي خود قراردهند و به طور اصولي از آن بهره ببرند.
فرماندارشهرستان گناوه هم سلامتي را از نعمت هاي بزرگ خداوند دانست و گفت: تغذيه سالم نقش اثرگذاري در سلامت و تندرستي مردم دارد.