بازدید 10120
10120 بازدید
پرتغال "رونالدو" را به اسپانيا ميفروشد
با این حال اگر در اسپانیا استقبال گرمی از رونالدو نشود، كشورهای دیگری هستند كه به مهارت های رونالدو نیاز داشته باشند. دو شب پیش اخباری منتشر شد مبنی بر اینكه "دیوید كامرون" نخست وزیر انگلیس پیشنهادی 200 میلیون پوندی برای خرید رونالدو و حضور وی در تیم ملی انگلیس آماده كرده است.
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۵ 26 November 2011
کد خبر: ۲۰۶۱۰۳
| ۰۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۵ 26 November 2011
| 10120 بازدید
10120 بازدید
دولت پرتغال برای جلوگیری از ورشكستگی اقتصادی تصمیم گرفته است "كریستیانو رونالدو " ستاره فوتبال این كشور را در ازای 160 میلیون پوند به اسپانیا بفروشد.دیدگاه ها در پرتغال هم متفاوت است. در حالیكه كه بسیاری موافقت رونالدو برای این انتقال را "نهایت میهن پرستی" او می دانند، برخی دیگر می گویند او " تسلیم" شده است.
به گزارش روز شنبه جام جم آنلاين به نقل از روزنامه ایندیپندنت انگلیس، وزیر دارایی پرتغال ظاهرا در این رابطه موافقت گران ترین بازیكن فوتبال جهان را هم گرفته است.
"خوزه سوكراتس" نخست وزیر پرتغال هفته گذشته بعد از اینكه لایحه ریاضت اقتصادی او توسط پارلمان رد شد، استعفا داد.
پس از استعفای او، اعتبار اقتصادی پرتغال تا مرز ورشكستگی تنزل كرد. این وضعیت برای كشوری كه هم اكنون 12 میلیارد یورو بدهی دارد فاجعه بار است.
دیدگاه ها در پرتغال هم متفاوت است. در حالی كه كه بسیاری موافقت رونالدو برای این انتقال را "نهایت میهن پرستی" او می دانند، برخی دیگر می گویند او " تسلیم" شده است.
"پائولو فریل" استاد اقتصاد سیاسی در دانشگاه لیسبون به ایندیپندنت گفت: ما 60 سال (1580-1640) تحت سلطه پادشاهی اسپانیا بودیم و برای به دست آوردن استقلالمان مجبور شدیم، بجنگیم. اسپانیا ما را نجات نمی دهد، آنها می خواهند از راه غیر مستقیم اتحاد ایبری را دوباره زنده كنند.
در اسپانیا نیز تردیدها بسیار است و بحث های زیادی در مورد نیاز فوتبال اسپانیا به بازیكنی مثل رونالدو وجود دارد.
اسپانیا هم اكنون قهرمان جهان و اروپا است. شیوه بازی این تیم بیشتر تكیه بر پاس كاری است تا مهارت های فردی كه رونالدو به آن شهرت دارد. بنابراین این كشور اگر قرار باشد بازیكن خارجی را به خدمت بگیرد باید برای خرید 'لیونل مسی' ستاره آرژانتینی بارسلونا تلاش كند.
با این حال اگر در اسپانیا استقبال گرمی از رونالدو نشود، كشورهای دیگری هستند كه به مهارت های رونالدو نیاز داشته باشند. دو شب پیش اخباری منتشر شد مبنی بر اینكه "دیوید كامرون" نخست وزیر انگلیس پیشنهادی 200 میلیون پوندی برای خرید رونالدو و حضور وی در تیم ملی انگلیس آماده كرده است.
وی در این باره گفت: لیگ برتر جایی است كه رونالدو در آن می تواند یك ستاره شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.