مشاور حقوقي رييسجمهور گفت: چالشهاي ميان مجلس هشتم و دولت را بيشتر از سمت و سوي مجلس ميدانم.
غلامحسين الهام در گفتوگو با ايسنا با اشاره به ماههاي آخر فعاليت مجلس هشتم اظهار كرد: بخشي از اين چالشهاي ميان مجلس و دولت ناظر به بحثهاي حقوقي و بخش عمده آن ناظر به بحثهاي رفتاري است، مجلس هشتم در جايگاه يك رقيب با دولت عمل كرد و اين در نظام اجرايي آفت است.
اين عضو شوراي مركزي جبهه پايداري در مورد تحليلهاي موجود درباره اين جبهه گفت: جبهه پايداري از ابتدا اعلام كرده كه هدف از تاسيسش حفاظت از گفتمان سوم تير است. اين گفتمان را گفتمان انقلاب ميدانيم، تاكيد ما بر ضرورت همگرايي گفتماني ميان مجلس آينده و دولت نيز تاكيد بر گفتمان سوم تير است، اگر تعامل مجلس و دولت، تعاملي سازنده و مثبت باشد مطمئنا به نفع انقلاب و كشور و تامين كننده مطالبات رهبري خواهد بود.
وي در پاسخ به سوال ديگري اظهار كرد: دعواي برخي بر سر اينكه جريان انحرافي مهمتر است يا فتنه، يك دعواي فرعي و غلط است، برخي براي پوشاندن خطر فتنه، خطر انحراف را مطرح ميكنند و برخي نيز براي دفاع از خود آن را بزرگ جلوه ميدهند.
وي تاكيد كرد: بايد روي مباني مثبت گفتماني مانند اسلام ناب و معيارهاي آن همچون عدالت و مبارزه با اشرافيت و خانوادهسالاري صحبت شود و از طرف ديگر نيز كاركردها و سوابق با شاخصها تطبيق داده شود.
مشاور حقوقي رييسجمهور با بيان اينكه «رقابت ميان جبهه متحد اصولگرايان و جبهه پايداري يك رقابت درون گفتماني در انتخابات پيش روي مجلس است» گفت: جريان اصلاحات در سال 88 مرد، اما برخي ميخواهند با بزرگكردن آن جان دوباره به آن بخشند.
وي با بيان اينكه «برخي به دنبال احياي جان نيمه حشاشه جريان اصلاحات هستند» افزود: بايد مراقبت جدي داشت و با هوشمندي معيار و شاخصهاي مثبت را ارائه كرد تا انحرافي پيش نيايد.