علي مطهري گفت: مشاركت خوب ملت در انتخابات در موقيعت ويژه كشور در سطح جهان از يك جهت نشان دهنده رشد سياسي ملت است و از سوي ديگر پيام روشني براي غرب سلطهگر و خصوصا آمريكا داشت.
به گزارش ايسنا نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در نطق ميان دستور خود در جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: پيام بزرگ اين انتخابات به نظامهاي استبدادي اين بود كه مردم ايران با اراده آهنين براي حمايت از انقلاب و نظام خود ايستادهاند و غرب و آمريكا مجبور است براي حل مسائل جهاني با ايران همكاري كند.
وي افزود: مسوولان اجرايي بايد بدانند كه مشاركت خوب مردم در انتخابات به معني درستي همه رفتارهاي آنها نيست؛ چراكه مردم انتقاداتي از نحوه مديريت سياسي و اقتصادي و نوع برخورد با برخي منتقدان و معترضان دارند اما همواره براي حفظ اصل انقلاب و نظام وارد ميدان ميشوند.
وي ادامه داد: از مردم فهيم حوزه انتخابيه خود كه با وجود همه تبليغات منفي و تخريبها و با وجود اينكه نام بنده در هيچ يك از دو فهرست مشهور تهران نبود راي قابل قبولي به اينجانب دادند سپاسگزارم و از مسوولان اطلاعاتي و انتظامي درخواست ميكنم منشاء تخريبها عليه بنده را معرفي و با آنها برخورد كنند.
مطهري ابراز عقيده كرد: اين اقبال زنگ خطري بود براي كساني كه به جاي آنكه به دنبال تشكيل مجلس قوي و كارآمد باشند به دنبال فهرستي بودند كه به موجب آن افراد خاصي رييس مجلس آينده باشند و اين يعني خيانت به مردم و آرمانهاي انقلاب؛ همچنين به جبهه متحد عرض ميكنم كه اين جبهه بايد سازوكار درستي طراحي كند تا شاهد نباشيم كه چند تن از اعضاي 8+7 خود كانديدا باشند و ابتدا براي خود راي جمع كنند و سپس درباره رقبا تصميمگيري كنند؛ چراكه اين كار خلاف عدالت و اصولگرايي است.
وي با اشاره به شركت سيد محمد خاتمي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي، گفت: از آقاي خاتمي براي شركت در انتخابات و تلاش براي آشتي دادن گروهي كه با نظام قهر كرده است تشكر ميكنم؛ چراكه اساسا قهر با نظام معني ندارد و قهر مصلحان جامعه با نظام، يعني باز شدن ميدان براي افراد تندرو و فرصتطلب و افتادن انقلاب به دست نااهلان و به خارج رانده شدن انقلابيون اصيل كه اين همان اتفاقي بود كه در دوران مشروطه رخ داد.
وي تصريح كرد: برخي اصلاحطلباني كه به طور فعال در انتخابات شركت كردهاند روش درستتري نسبت به كساني كه شركت نكردهاند، داشتند كه بايد از آنها سپاسگزار بود.
نماينده مردم تهران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به موضوع طرح سوال از رييسجمهور، اظهار كرد: رييسجمهور قرار است هفته آينده در مجلس حضور يابد و به سوالات پاسخ دهد و اين سوال از هيات رييسه مطرح است كه چرا اين حضور در همين هفته كه در فرصت قانوني است انجام نميشود.
وي با انتقاد به آنچه «جوسازي يكي از روزنامهها درباره سوال از رييسجمهور» عنوان كرد گفت: از مسوولان اين روزنامه سوال ميكنم كه چرا براي اين حق قانوني ملت جوسازي ميكنند و به مديران اين روزنامه توصيه ميكنم يك مساله ساده را تبديل به يك جنجال نكنند؛ چراكه سوال از رييسجمهور يك امر كاملا قانوني و براي ايجاد يك تعامل ميان دولت و مجلس است و نبايد از آن هراسيد.
وي افزود: همچنين از دولت محترم براي قطع فروش نفت به انگليس و فرانسه كه موجب حفظ عزت ملت نيز شده است سپاسگزارم.
وي با اشاره به «اتفاقات تلخ كهريزك» تاكيد كرد: از رييسجمهور تقاضا دارم در تصميم خود مبني بر انتصاب سعيد مرتضوي به مديرعاملي سازمان تامين اجتماعي تجديدنظر كند.
عضو فراكسيون اكثريت مجلس هشتم شوراي اسلامي در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به موضوع بيداري اسلامي گفت: بيداري اسلامي در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا كه رهبر در همان ابتدا و در زماني كه عدهاي در بهت و ناباوري بودند به آن پي بردند و از آن حمايت جدي نمودند و همينطور سقوط ديكتاتور مصر را نيز پيشبيني نمودند اكنون خط نبرد اسرائيل و آمريكا با ايران است و مرزهاي اين نبرد به خاورميانه و شمال آفريقا منتقل شده است و حمايت ما از اين نهضتها يك واجب عقلي است.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در مورد بيداري اسلامي گفت: اين سخنان بر مردم منطقه تاثير فراواني گذاشت و د انسان را ياد سخنان سيدجمالالدين اسدآبادي مياندازد و در اين زمينه مجلس و دولت وظيفه سنگيني دارند.