استاد دانشگاه و متخصص محیط زیست در گفتگو با ايلنا:

شهرداري با موشها برخورد فرهنگی کند!

موش‌های شهر تهران جهش ژنیتکی داشتند/گربه‌های شهر از موش‌ها کوچک‌تر شدند/موش‌ها با بمب اتم نیز از بین نمی‌روند/شهرداری تهران نمی‌تواند از پس موش‌های شهر برآید.
کد خبر: ۲۳۷۳۱۱
|
۲۲ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۰ 10 April 2012
|
6518 بازدید
|
۴
استاد دانشگاه و متخصص محیط زیست اقدامات شهرداری تهران را برای مهار و کنترل موش‌ها کافی ندانست و گفت: اقدامات شهرداری نتوانسته است آنگونه که باید و شاید جلوی زاد و ولد موش‌ها را بگیرد.

اسماعیل کهرم در گفت‌و‌گو با ایلنا، با تاکید بر اینکه موش‌های شهر تهران جهش ژنیتکی داشتند، افزود: این موش‌ها به دلیل مواد شیمیایی و اشعه‌های گوناگون دچار تغییر و تحولات رفتاری و ظاهری شدند که در سایر حیوانات این تغییرات میلیون‌ها سال طول می‌کشد.

وی با بیان اینکه این تغییرات موجب شده است که موش‌ها به یکباره از۶۰ گرم به ۵ کیلو اضافه وزن پیدا کنند، گفت: متاسفانه گربه‌های شهر از موش‌ها کوچک‌تر شدند و این مساله خود زنگ خطری برای سلامتی شهروندان است و نباید به راحتی از کنار گذشت.

این استاد دانشگاه و فعال محیط زیست با اشاره به اقدامات انجام شده توسط شهرداری تهران، تصریح کرد: بر فرض که شهرداری اقداماتی از قبیل سم زایی، تله موش، انتشار گاز CO و... را انجام دهد اما سوال اینجاست که چه قدر این نهاد در این زمینه موفق بوده است؟!!!

موش‌ها با بمب اتم نیز از بین نمی‌روند

کهرم با تاکید بر اینکه دلیل عدم موفقیت شهرداری تهران مقاوم بودن این حیوان است، اظهار کرد: اگر در جایی بمب اتم بیاندازند، موش‌ها در کنار سوسک‌های حمام زنده می‌مانند آن وقت چه طور می‌توان امیدوار بود که این حیوانات موذی با اقدامات شهرداری تهران از بین برود!!!

وی با بیان اینکه موش‌ها مارکوپولوی حیوانات جهان هستند و باید به بررسی چگونگی تطبیق و سازگاری بالای این حیوانات با محیط پرداخت و گفت: به اعتقاد من شهر تهران محل امنی برای پرورش موش شده است چراکه سرپوشیده کردن انهار و ریختن انواع غذا‌ها به ویژه از نوع فست فود محیطی مناسبی را برای زاد و ولد و زندگی موش‌ها ایجاد کرده است.

موش‌ها با تعداد زیادشان به جنگ انسان‌ها آمده‌اند

کهرم تاکید کرد: موش‌ها با تعداد زیادشان به جنگ ما انسان‌ها آمده‌اند کافیست به تاریخ مراجعه کنیم و ببنیم که چگونه موش‌ها نیمی از جمعیت اروپا را از بین بردند از این رو اگر این موش‌ها به چارچوب زندگی ما راه یابند قطعا باید منتظر عواقب خطرناکی از قبیل بیمارهای مهلک باشیم.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران نمی‌تواند از پس موش‌های شهر تهران برآید، گفت: پیشنهاد من به این نهاد است که با اقدام فرهنگی مبني بر آگاه سازي شهروندان در اين زمينه به جنگ این حیوانات برود اینکه ادعا کند ما ریشه موش‌ها را می‌خشکانیم دروغ محض است تنها باید از افزایش تعداد این حیوانات جلوگیری کنیم که این کار با از بین بردن محیط گرم ونرم موش‌ها امکانپذیر است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۴
farid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۲
یکی از دلائل این وضع شبکه فاضلاب تهران است که تکمیل شده و خالی و بی استفاده رها شده تا محل زندگی موشها گردد.
شما
|
Switzerland
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۲
بعد از آلودگی هوای تهران و ترافیک اعصاب خوردکن و گرونی سرسام آورش، چشممون به این پدیده دل انگیز روشن !!!
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۲
والا ما تو تهران زندگی می کنیم هرروز هم موش می بینیم ولی موش 5 کیلویی تا حالا ندیدیم. این هم از اون حرفا بود!
پیام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۲
آقا این موش ها اینقدر پررو شدند که انگار خیابان های تهران واسشون شده شهربازی چندتایی با زن و بچه میاند بیرون و بچه هاشون با همدیگه بازی و دنبال بازی میکنند به جون شما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟