گفته‌ها و ناگفته‌‌های روزنامه‌های صبح امروز

«بی.بی.سی» چهار سال از شمقدری جلوتر است!

در حالی دعوای «خانم رالی باز» و پروژه سینمایی لاله همچنان ادامه دارد که پروژه مسخره کردن دعوای مرغی مردم ایران در کشورهای خارجی هم داغ داغ است. اصلاح‌طلبان بر تغییر مجری انتخابات و نه قانون انتخابات زوم کرده‌اند و باقی همه مشکلات اقتصادی مردم!
کد خبر: ۲۶۰۷۱۶
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۲ 26 July 2012
|
31296 بازدید
|
درخواست تشکیل ستاد ویژه اقتصادی به همراه سه پیشنهاد مجلس به دولت، از جمله تشکیل کارگروه مشترک اقتصادی، نتیجه‌ای بود که از نشست غیرعلنی پنج ساعته نمایندگان با شش عضو اقتصادی کابینه به دست آمد.

این جلسه دیروز از ساعت ۸‌ صبح تا یک بعدازظهر ادامه داشت و در پایان اعلام شد که اعضای اقتصادی دولت اعلام کرده‌اند، عوامل واسطه‌ای در دامن زدن به گرانی‌های اخیر، بیشتر از دیگر عوامل تأثیر داشته‌اند؛ این موضوعی بود که در صفحات روزنامه‌های آخرین روز هفته، بیش از پیش به چشم می‌خورد.

روزنامه خورشید از نزدیکان طیف دولت، گزارش اقتصادی دولت برای مجلس را قانع کننده خواند و از تیتر «بازگشت ثبات قیمت‌ها به بازار» برای صفحه نخست خود بهره برد.

روزنامه رسالت هم برای گزارش صفحه نخست خود از تیتر «قیمت‌ها به زودی کاهش می‌یابد» استفاده کرد.

ولی با این حال، روزنامه جهان صنعت از انتقاد نمایندگان از مدیریت اقتصادی دولت خبر داد و نوشت: «به عقیده نمایندگان مجلس، ضعف مدیریتی بیش از تحریم‌ها در گرانی‌های اخیر تاثیرگذار بوده است. چه آن که کشور ۳۳ سال بوده در تحریم است و این تحریم‌ها نه تنها اثرگذار نبوده، بلکه باعث شده کشور از لحاظ اقتصادی روز به روز شکوفا‌تر شود. از این رو، اگر مدیریت صحیح وجود داشته باشد و تحریم‌ها به خوبی مدیریت شوند، می‌توان به عنوان یک فرصت از آن استفاده کرده و اقتصاد پویا را پایه و اساس کشور قرار داد».

هرچند در گزارش این روزنامه و روزنامه ملت ما به این نکته اشاره شد که سوءمدیریت، بیش از تحریم‌ها در گرانی‌ها کارآمد بوده، روزنامه ایران در ادامه سلسله گزارش‌های چند روز اخیر خود ـ که دیگران را به بزرگ‌نمایی معضلات اقتصادی دولت متهم می‌کرد ـ این بار با کمک از سخنان دو شب پیش رهبر انقلاب در جمع کارگزاران نظام و با بهره بردن از فرازی از سخنان ایشان درباره رفتار «آرمانگرایی واقع بینانه»، گزارشی با نام «بزرگنمایی مشکلات در تقابل با آرمانگرایی و واقع بینی است» منتشر کرده و در گفت‌وگوهایی با حجت‌السلام ادیب یزدی، قائم مقامی و عباس امیری فرد به بررسی ابعاد مشکلات اقتصادی موجود در کشور پرداخته است. امیری فرد در این گفت‌وگو اشاره کرده است که: «برخی بر خلاف رویکرد رهبری گفتند به زودی در کشور قحطی می‌شود».

بحث تغییر قانون انتخابات در روزنامه‌های صبح این روزهای ایران، دو پایگاه پر قدرت دارد که هر روز از دریچه‌ای به این مسأله می‌پردازند؛ روزنامه‌های اصلاح‌طلب با پوشش اخبار موافقان این امر و روزنامه‌های نزدیک به دولت با پوشش اخبار مخالفان آن.

در این باره باید گفت که امروز هم ایران در صفحه سیاسی خود، به این موضوع پرداخته و بخش‌هایی از مصاحبه نماینده پارلمانی دولت با ایسنا را منتشر کرده که میرتاج الدینی در آن در پاسخ به سخنان سخنگوی شورای نگهبان گفت: «طرح این گونه مطالب و مباحث تحت هر عنوانی از جمله کمیسیون ملی انتخابات یا هیأت ملی انتخابات برای نظارت بر عملکرد دولت در امر برگزاری انتخابات، در واقع باعث تضعیف جایگاه قانونی نظارت و جایگاه محترم شورای نگهبان در این خصوص می‌باشد، چراکه در قانون اساسی، ساز و کارهای لازم جهت نظارت بر امر انتخابات اندیشیده شده است و طرح هر مجموعه نظارتی دیگر موازی با شورای نگهبان بر خلاف قانون اساسی است. کسانی که چنین ایده‌هایی را مطرح می‌کنند با انگیزه‌های سیاسی به طرح چنین مباحثی می‌پردازند و انتظار از سخنگوی شورای نگهبان این است که در مقابل چنین تفکراتی که باعث تضعیف نظارت شورای نگهبان و همچنین تضعیف جایگاه دولت در امر انتخابات می‌شود، مواضعی شفاف‌تر و محکمتر اتخاذ کنند».

از سوی دیگر، اعتماد هم گفت‌وگویی را با چند تن از نمایندگان مجلس از ضرورت تغییر مجری انتخابات نوشت. در گزارش این رونامه آمده است: این روز‌ها مهمترین بحث سیاسی میان اصولگرایان کم و کیف برگزاری انتخابات است، به گونه‌‌ای که دولت مجری انتخابات نباشد. نمایندگان مجلس پس از اینکه از انتخابات مجلس فارغ شدند و جایگاهشان بر کرسی‌های پارلمان محکم شد، قاطعانه تصمیم گرفتند، مشکلات قانون انتخابات را مرتفع کنند و پس از آن پیشنهاد تغییر قانون انتخابات از سوی پارلمان مطرح شد؛ اما دولت واکنش تندی به این امر داشت و اعلام کرد، این طرح مغایر با قانون اساسی است، چرا که اصل ۹۹ قانون اساسی دولت را مجری انتخابات می‌داند. اما پارلمان‌نشینان می‌گویند دولت نباید در انتخابات ذی‌نفع باشد و این قانون درباره همه ادوار انتخابات صدق می‌کند».

مهدی پورفاطمی، نماینده بوشهر در این باره به «اعتماد» گفت: «‌در قانون آمده است قوه مجریه یعنی دولت می‌تواند انتخابات را برگزار کند، اما نیامده است که فقط دولت برگزار کند، از این رو به نظر می‌رسد، تغییر قانون انتخابات هم موضوع مهم و قابل اهمیتی است و مشکلی هم در این مورد وجود ندارد و دولت هم باید از حاشیه‌پردازی و جنجال‌سازی در این مورد بپرهیزد، چرا که دولت در انتخابات ذی‌نفع است و همین موضوع شبهاتی را موجب خواهد شد؛ بنابراین، پیشنهاداتی ارائه شد که مجلس و قوه قضاییه علاوه بر نظارت تغییر قانون انتخابات را پیگیری کنند. در این صورت هم دمکراسی بیشتری حاکم خواهد شد، هم انتخابات هدفمند‌تری خواهیم داشت و هم اینکه یک گروه خاص بر انتخابات نظارت ندارد. فراموش نکنیم در انتخابات گذشته هم مشکلاتی وجود داشت. همین موضوع باعث شد تا امروز نمایندگان در پارلمان به دنبال تغییر قانون و جامع کردن آن برای جلوگیری از ایجاد شبهات احتمالی در انتخابات پیش رو و انتخابات‌های آینده باشند و این کار خوب، مثبت و بهنگامی است».
 
یک روز پس از اعلام رسمی آمار سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۰ از سوی رئیس مرکز آمار ایران، روزنامه رسالت در بخش سیاسی داخلی خود، مطلبی را با نام «ایران گنجایش ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت را دارد» و در گزارش خود نوشته است: «صدای گریه نوزادان ایرانی در خانه‌ها باید بلند شود! این توصیه و هشداری است که اغلب کار‌شناسان جمعیت و مسئولین نظام در خصوص روند نزولی جمعیت مطرح می‌کنند. در سال‌های اخیر سیاست‌های تعدیل جمعیت در کشورهای جهان سوم طرفداران بسیاری پیدا کرده، این در حالی است که سیاستمداران اروپایی و آمریکایی به علت کاهش زاد و ولد در تلاش هستند، دوباره صدای گریه نوزادان را در جوامع خود بلند کنند. رهبر معظم انقلاب در همین خصوص در دیدار اخیر کارگزاران نظام فرمودند: «سیاست تحدید نسل در یک برهه‌ای از زمان درست بود؛ یک اهدافی هم برایش معین کردند».
 
درگیری روزنامه کیهان و ارگان دولت بر سر پروژه سینمایی لاله همچنان ادامه دارد. کیهان در تازه‌ترین مطلب در این باره به قلم سعید مستغاثی از رد پای «بی.بی.سی» در این پروژه پرده برداشته و آورده است: «چنانچه نمایاندن منزلت زن ایرانی از طریق یک دختر رالی باز حاصل می‌شود و همه جستجو و سعی فیلمساز متحول شده جناب ریاست در این مسابقه رالی خلاصه می‌گردد که خیلی زود‌تر از ایشان حدود ۴ سال پیش تلویزیون «بی.بی.سی» به این مهم پی برده و خود آن بنگاه سخن پراکنی ضد ایرانی، بی‌کم و کاست تلاش کرد تا این گونه منزلت زن ایرانی را در جهان بسط دهد! به این ترتیب که در سال ۲۰۰۸ داریوش بازرگان از تهیه کنندگان برجسته تلویزیون «بی.بی.سی» فیلمی به نام Girl racer را برای برنامه this world کانال دو «بی.بی.سی» تولید کرد.

در وب سایت «بی.بی.سی»آمده بود که: «... فیلم یاد شده در واقع مستندی از زندگی لاله صدیق به عنوان یک زن اتومبیل‌ران ایرانی است (همین موضوع فیلم «لاله» آقای اسی نیک‌نژاد). داریوش بازرگان در این فیلم به بررسی چالش‌ها و موانع زنان ایرانی برای شرکت در مسابقات پرداخت و همچنین مشکلات لاله صدیق برای کسب جواز مسابقه با مردان را مورد بررسی قرار داده و او را با آنجلینا جولی مقایسه کرده است!» (نمی‌دانم آیا این داریوش بازرگان با فردی به نام علیرضا بازرگان که در اولین همایش «هالیوودیسم و سینما» در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر، در کنار اسی نیک‌نژاد نشسته بود، نسبتی دارد؟!).

 آیا اصلا می‌دانید اساسا رالی اتومبیل‌رانی که مانند بیسبال و راگبی یک مسابقه اصالتا آمریکایی است، در دهه ۳۰ توسط نظامیان آمریکایی در ایران باب شد و ابتدا مسابقات آن در کوی کن، فرودگاه قلعه مرغی، پارکینگ نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌گردید؟!

پس مشاهده می‌کنید که ترک مورد نظر جناب ریاست سازمان سینمایی، سال‌ها پیش در ذهن غربی‌ها و امثال «بی‌.بی‌.سی» ایجاد شده و دیگر نیاز به زحمت مجدد نیست!».
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶۳
انتشار یافته: ۱۸
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
تنهاچیزی که تواین مملکت وجودنداردمدیرت است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
راستی , مرغ کیلویی چنده الان ؟؟
ستار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
در كشور ما وقتي كالايي گران ميشود مثلا يك كالا اگر 2000گران شود بعد از مدت زيادي ممكن است با مشكلات بسيار زياد قيمت ان تا حدودي مثلا500تومان كاهش پيدا كند ان موقع اقايان ميگويند ارزان شد.به نظر اقايون ارزاني يعني اين، اگر ميتوانند قيمت مرغ را به قيمت 6ماه پيش كاهش دهند يعني قيمتي بين 3تا 4هزارتومان.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
آخه مگر در کشور ما کسی شبکه های ماهواره ای را تماشا می کند که شما اینهمه به این شبکه ها استناد می کنید!!!! جل الخالق
وحيد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
من و خيلي از دوستان و اطرافيان اتفاقا به داشتا بچه زياد علاقه داريم. به نظر خودم حداقل 4 بچه بايد در خانواده باشد. اما مساله چيز ديگري است. توان تامين هزينه هاي يك بچه را هم خيلي از ماها ندارند چه برسد به چند بچه.
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
یه بچه اخه دو تا کخه ما خودمونو نمی تونیم سیر کنیم بریم بچه بیاریم اونم 4 تا
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
دوست عزیز شما هم توانش را داشتید مملکت دیگر توانش را ندارد . مگه این چند وجب خاک توانایی گنجایش چقدر آدم رو داره
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
همه دوست دارن اما مسله جمعیت در یک کشور یک سیاست کلان است که از جنبه های مختلف قابل بررسی است مهمترین مسله قابلیت کشور در داشتن جمعیت است ایران کشور ی خشک است و همین حالا هم جمعیت زیادی دارد ما هم اکنون دچار بحران اب هستم تا چه برسد اگر جمهیت به 100 میلیون برسد. اگر نگاهی به پاکستان داشته باشید می بینید که دارای جمعیت 180ملیونی است اما شرایط طبیعی بهش اجازه می دهد.
حمید
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۶
خدا را شکر که تو و امثالی مثل تو توان تامین یک بچه را هم ندارید ( به قول خودت ) وگرنه این کشور بدبخت تر از وضع موجود می شد .
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۶
خدا رحم کرد.
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
" آیا اصلا می‌دانید اساسا رالی اتومبیل‌رانی که مانند بیسبال و راگبی یک مسابقه اصالتا آمریکایی است، در دهه ۳۰ توسط نظامیان آمریکایی در ایران باب شد و ابتدا مسابقات آن در کوی کن، فرودگاه قلعه مرغی، پارکینگ نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌گردید؟!"
دوست من اگه اینطور فکر بکنید باید بدانید که :
طراحی و ساخت هواپیما ها از امریکا
طراحی و ساخت اینترنت از امریکا
.....
...
.
اگه اینجوری پس فوتبال ، شنا، اسب سواری ،وغیره
همین هایی که گفتم باید بذاریم کنار و مانند جناب مرحوم قذافی باید با شتر بریم مسافرت و زیر چادر های صحرایی زندگی کنیم و ...
پس یک مقدار بی طرفانه قضاوت کن .!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
این چه نظری است که میدهید بسکتبال برای اولین بار در امریکا شروع شد بکس دوچرخه سواری والیبال تنیس هندبال قایقرانی و ... امور آغاز شده از طرف غربی هاست پس نباید به آنها پرداخت
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
ای بابا ما با این حقوق ناچیز از خرج خودمون هم موندیم چه برسد به بچه ؟ تازه اگه می شد زمان را به گذشته برمی گردوندم اصلا ازدواج هم نمی کردم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
با سلام
امیدوارم یک مقدار به نظرات اهمیت بیشتری بدهید و به امید درج نظرم!
اولا که از حرفهای نویسنده کیهان در رابطه با پروژه لاله مشخص است که از مرزهای کشور هیچگاه پا فراتر نگذاشته است!و دنیا را محصور به این چهار دیواری می داند!گویا نمی داند که ملت های دیگری با عقاید و رسوم و سننی متفاوت از ما در خارج از این مرزها زندگی می کنند که جز تصویر تاریک از ایران(که از فیلمهایی بدون دخترم هرگز و ... به جا مانده)چیز دیگری از این مرز و بوم نمی دانند!
گویا نمی داند ارزشهایی که ما ارزش می دانیم آنها ارزش نمی دانند!
گویا نمیداند که برای مخاطب غربی فیلمی مثلا با موضوعیت دختری که حافظ قرآن باشد(با اینکه از نگاه ما بسیار پسندیده است)برای آنها چندان جذابیتی ندارد!
این فیلم برای دیده شدن نیاز به استفاده از یک کمپانی هالیوودی داشت!و چه بهتر که به جای استفاده از یک کمپانی بیگانه از یک کمپانی هالییودی که توسط یک ایرانی مدیریت می شود در این پروژه استفاده شود...
مهم پیام فیلم است پیامی اسلامی ایرانی در حد شعور مخاطب غربی از اسلام!
moortza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
بازنشسته و یک جای دیگر هم کار میکنم ولی انقدر فشار بهم امده واقعا نمی دانم چه کنم مثل چی از اینکه دارای چهار فرزند هستم پشیمانم بچه زیاد هم مال از ما بهترونه.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟