(بخش) ارجمند که رفته رفته اینروزها مبدل به شهر گردیده و در حال توسعه می باشد در 122 کیلومتری شمال شرق شهر تهران در دامنه های زیبای البرز از توابع شهرستان فیروزکوه در منطقه ای کوهستانی و سردسیر و صد البته زیبا با چشم اندازی بسیار دل انگیز واقع شده است .
کد خبر: ۲۶۲۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۳ 01 August 2012
دوست عزیز عکاسم..واقعاً به ذوق و سلیقت تو عکاسی تبریک میگم..البته من عکسهای شمارو در بخش خبری یه سایت خبری بین المللی دیدم قبلاً..همواره برایتان آرزوی سلامتی دارم و از اینکه دنج ترین نقاط این مملکت و البته زیباییهای اونو به تصویر میکشید ممنونم.امیدوارم شما و همکارانتان در آزانس های عکاسی معتبر از جمله مهر و ایسنا و ایلنا موفق و پیروز باشید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
آقای سربخشیان که بعد از انتخابات به آمریکا گریخته...از طرفی فکر نمیکنم این سربخشیان اون سربخشیان باشه..چی بگم والا..یعنی ایشون واسه عکاسای مهر و ایسنا آرزوی موفقیت میکنه؟؟؟
آقای ناشناس کمی شعور داشته باشید.شما حق نداری نه یه عکاس هنرمند و نه یه فوتبالیست زحمتکش و مسخره کنید.مخصوصاً که فکر کنم آقای عکاس(علی علیزاده) برای گرفتن عکسهای شب و نور دهی مناسب باید سختی کشیده باشه تا شما عظمت خداوند را ببینید.مسخره دیگه نکن
khodaye man..salhast iran naboodam.gerye kardam ba in tasavir..mamnoonam tabnak..mamnoonam tabnak.montazere axaye zibatoon hastim...jaye mara ham khali konid.tashakor mikonam jenabe alizadeh.afarin...be khoda site faghat TABNAK ..marhame dele khasteye ma to in keshvar